Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Dana werd vermoord.

U leest om dit moment het verhaal Dana werd vermoord gepost door Dasa van beusemadder. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Dasa van beusemadder
Gepost op: 2011-9-26

Verhaal:

Dana werd vermoord
Het was zaterdagavond en Dana liep naar huis van een avondje stappon. Ze had een erg leuke avond gehad en was lekker weezen shoppen in de Stocks in de Rijp. Ze had mooie kroks gehad van d'r boyfriend. Toen belde haar BFF Nathalja en zei; OMG M'N BOYFRIEND HEEFT NIEUWE SCHOENEN ZE ZIJN ZO COOOL. Dana zei; WAT VOOR SGOENEN? en Nathalja antwoorde: LEKKERE GROTE HARDLOOPSCHOENEN. ZO COOOOL. D=ana zei; Ik ga hangen BFF. en ze legde af. Toen ze liep naar huis. Eenmaal thuis was ze bang en belde haar vriendje. Hij vriendje was thuis van zijn nachtwerk en pakte een mitrear met heel veel ammo. Toen schreeuwde hij: WIEE HEEFT MIJN ARMPJE GEZIEEEEEN. Haar vriendje verdween op zijn KRoks. En Dana was alleen thuis. Ze was doods bang. Toen ze in bed lag, zag ze iets op het plafond...... HET WAS EEN LIEVERHEERSBEESJE. hij zei: IK ZIT OP JE PLAFOND IK GA JE VERMOORDEN. Dana rende naar beneden. Ze Zag daar haar vriendje staan zoenen met een zombi en werd helemaal gek. ze ging huilen in haar bed. toen zag ze dat haar ampje was afgebeten. Ze was zo bang.. Toen ging ze weer in bed liggen en opeens zei ze tegen haar vriendje: jij was beter niet naar daar gegaan. ze rende naar zijn huis toe om het zijn ouders te vertellen. Daar stond het kwade zusje celine. die een stuk glas door haar verlamde nek stak.. kwade zusje celine zei;"had je nu maar van mijn broer afgebleven.. ik ben namelijk smoor verliefd om hem en nu ben jij uit de weg geruimd!!!!! Haar vriendje kwam thuis en zei; WAT HEBN JE GEDAAN!!!!! Het zusje zei; Ik deed wat ik moest doen. Ik heb haar armpje af laten bijten door mijn getemde lieveheersbeetje. OH WAT SLIM VAN JE, zij haar vriendje. nu wil ik je nooit meer kwijt.. kom we gaan nu lekker samen naar de stocks toe lekker in de rijp koekjes bakken en kledij kopen.


PS: HET VERHAAL IS WAAR GEBEURD!!!!!!!!!!!!!

PPS: IK MIS MIJN VRIENDIN DANA ZO ERG!!

R.I.P DANA

Aantal keer bekeken: 20118
Waardering: 6.11 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online