Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Dat allemaal door falco maker van Gangster boy and i een heel nieuw verhaal en spannder lezen..

U leest om dit moment het verhaal Dat allemaal door falco maker van Gangster boy and i een heel nieuw verhaal en spannder lezen. gepost door princess_met de ware. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: princess_met de ware
Gepost op: 2011-8-2

Verhaal:

Dat allemaal door falco maker van Gangster boy and i een heel nieuw verhaal en spannder lezen.
Heeii, sorry dat ik my gangsterboy and i niet afschreef dus om het goed te maken, kom ik met een leuk verhaal aan.

Het begon allemaal op een zomerse dag in een parkje.
Alena en haar vriendinnen zaten op een bankje toe te kijken hoe brian en falco aan het voetballen waren, ondertussen zaten de meiden met elkaar te praten, alleen alena was niet erg blij, ze was ziek en had buikpijn. Toen de jongens uit gevoetbalt waren kwamen ze naar de meiden toe, en begonnen te praten, brian keek naar alena, en zei; wat is er alena keek hem moe en verdrietig aan en zei niks hoor. Brian keek haar aan met een bezorgde blik.

Later kwam falco met het idee om vederop naar een bos te gaan, en doen durf of de waarheid te spelen. Onderweg naar het bos toe loopen liepen alena en brian alleen achter de groep aan, brian deed een arm om alena' s heup en trok haar naar hem toe en zei; lieffie wat is er alena; ik heb buikpijn, en nu gaan we ook nog lekker in het bos doen durf of de waarheid spelen. Brian gaf een aai over haar haar en zei, we kunnen weggaan en alena zei; nee ik blijf wel.

Aangekomen bij het bosje (heel groot) kwam falco met een idee, zullen we in 2tallen een voorwerp zoeken bijv. een steen, en wie hem heeft gevonden krijgt gratis energy van de gene die de steen heeft verstopt, iedereen had er veel zin in. Jade jij mag eerst kiezen( een vriendin van alena_ die is smoor op brian _alena's vriendje) zei falco. Euhm, ik kies brian. Alena keek boos en brian keek teleurstellend naar alena en zei; ga nou maar het bos in al moet je met falco alena keek hem aan en zei: jij zegt het. Toen zei falco; Kelly jij mag kiezen; ik kies britt natuurlijk. Alena, falco, en christina bleven over. Christina zei: ik wil graag de steen verstoppen, ik ben daar goed in. Falco zei blij; okeeii en toen keek hij naar alena en zei; dan moeten wij samen. Alena zei; oke is goed dus iedereen ging het bos in, falco stopte bij een boom.
En keek die interresant aan, en keek om de boom, en toen ging hij naast alena staan en duuwde haar tegen de boom en zei; het juiste moment. Alena begon te schreeuwen, maar niet lang want falco zette zijn hand op haar mond.

Even later haalde hij zijn had van alena's mond en tuite zijn lippen om een kusje te geven aan alena opeens werd falco weggeduuwt door brian. Die had alena's schreeuw gehoord. Brian liep naar alena en zei: gaat het alena keek hem aan en zei: ga het bos maar in al moet je met falco het komt goed! Niet dus, kijk wat er is gebeurd.

Ze liep huilend weg de bos uit en liep weg om naar huis te gaan. Brian liep haar achterna en zag dat ze huilde en hij zei; ik breng je naar huis ik wil dat je niks overkomt alena stapte achterop en zei; alleen omdat ik niet wil loopen. Toen ze net een straatje achter alena's huis waren zette brian haar af (zoals altijd) hij stapte van de fiets en alena ook, hij keek alena aan en alena keek naar beneden, hij zei; dacht je dat ik wilde dat dat zou gebeuren, falco is me beste vriend en ik verwacht dat niet van hem. En door hem wil ik jou niet kwijt raken. Alena keek hem aan en zei; schat het is al goed, ik weet dat je me niet kwijt wilt, ik jou ook niet, en gaf hem een kus. En liep weg naar huis.

Een week later...........

Het ellende voor alena begon op een normale schooldag'

Zoals altijd zat alena in de klas aan haar tafeltje in de klas naast brian, te luisteren naar de les. De leerkracht kwam naar binnen en zei; goeiemorgen, vandaag hebben we een nieuwe leerling in de klas zijn naam is falco. Alena schrok op en keek naar brian en die zei: het zal wel een andere zijn. Toen de jongen de klas binnen liep bleek het die falco te zijn. De falco van het bos_gebeuren die alena probeerde te kussen.

Falco keek de klas rond en keek de klas rond hij kende de populaire jongens al want die repen eey mattie, en toen keek ie naar alena met zijn stoere blik, en alena keek hem boos aan. Hij zag al ; dat alena de mooiste meisje uit de klas was en de populairste, en dat brian tot de popuilaren hoorden, en aangezien falco ook al iedereen kent uit de popuilare groep zouden hij en alena wel vaak bij elkaar zijn.

In de pauze liep alena naar de wc, maar in de gang stond falco, alena liep terug maar voordat ze het wist, werd ze terug getrokken, en stond falco voor haar. En zei; als je niet verkering met me neemt en doet alsof je van me houd, zullen ik en de jongens brian is in elkaar slaan, en daarna in een bosje gooien en die vervolgens in brand steken.

Alena kreeg tranen in haar ogen. En hij zei dus neem je ja of nee??


Vervolg komt in dat allemaal door falco 2 maar dan moet dit verhaaltje iedereen wel bevallen x binnen een week deel 2

Aantal keer bekeken: 4807
Waardering: 7.87 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online