Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Dat dit gebeurd.....

U leest om dit moment het verhaal Dat dit gebeurd.... gepost door ..... Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: ....
Gepost op: 2009-10-3

Verhaal:

Dat dit gebeurd....
Manouk staat op. Ze hoopt dat haar moeder al weg is. Ze loopt zachtjes de trap af. Ze ziet haar moeder met een fles wijn en een beschuitje aan de tafel zitten. Ze loopt naar de koelkast en pakt melk en kaas. Haar moeder kijkt haar aan alsof ze iets doet wat niet mag. Haar moeder loopt naar haar toe en begint te schreeuwen Manouk weet niet waar ze het over heeft dan begint haar moeder haar te slaan. .... En dan wordt alles zwart........

De volgende dag stond in de krant: MEISJE VERMOORD DOOR DRONKEN MOEDER.......


Aantal keer bekeken: 2643
Waardering: 6.18 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online