Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Badjas en de fiets.

U leest om dit moment het verhaal De Badjas en de fiets gepost door CARMEN B.. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: CARMEN B.
Gepost op: 2011-4-21

Verhaal:

De Badjas en de fiets
Het is donderdag, op school is het vandaag paasontbijt.. Ik ha iedereen belooft om in een badjas te komen.. Ik zou dan van iedereen een euro krijgen. Dus ik badjas onder de snelbinder en 'hup' naar school.. Op de dijk fietsen altijd brugpiepers.. Ik, een groep 8-kind vind het wel leuk om de 'cuties' ertussenuit te pikken. Jahoor, al bij het begin .. RAAK ! Ik zag een geweldige hunk fietsen op een oma-fiets .. Opeens hoor ik een raar geluid achter me .. 'GGGGGGGGGHHHH PFFFFFF SSSS ...' Ik kijk achterom en ik zie dat m'n badjas in m'n spaken terecht was gekomen. Al die jongens stoppen, inclusief de 'leuke'. En IEDEREEN begiint te lachen ! Ik ruk die badjas uit m'n band en rij met een rood hoofd verder ..


xx

Aantal keer bekeken: 3709
Waardering: 4.07 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online