Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Buurmeisjes.

U leest om dit moment het verhaal De Buurmeisjes gepost door Henk. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Henk
Gepost op: 2010-7-27

Verhaal:

De Buurmeisjes
De buurmeisjes,
Mijn buurmeisjes waren bij de padvinderij en kwamen elk jaar langs de deur met motto een heitje voor een karweitje. Ook dit jaar tijdens de vakantie kwamen ze weer langs en ik had net het hele huis aankant en wist eigenlijk niets te verzinnen wat ze heel teleurstellend vonden. Ach buurman je kan toch wel iets verzinnen we hebben veel geld nodig en doen alles wat je maar wil. Ik kreeg mijn eerste kriebel toen ik dat hoorde en bood hun 10 euro per persoon aan voor een speciaal karweitje, de interesse was gewekt en ze vroegen wat ze moesten doen. Ik stelde voor dat ze allebei op hen knieën moesten zitten en dan mochten ze mij pijpen. Ok was het antwoord voor 10 euro doen we alles en dat was het begin voor een hele lekkere middag. Sonja de oudste van de twee begon als eerste aan mijn lul te zuigen terwijl Robin even afwachtte en wat mij de kans gaf om haar kleding uit te trekken, haar mooie kleine borsten staken recht vooruit met hele strakke tepels erop, ik voelde aan haar strakke billen en ging verder naar de voorkant om haar haartjes te voelen van het maagdelijke kutje. Sonja moest stoppen met pijpen want anders kwam ik al klaar in de gang. We gingen naar boven naar de slaapkamer en Sonja moest zich ook uitkleden. Zij had iets grotere borsten en lekkere billen. Allebei de meiden moesten op hun buik op het bed gaan liggen zodat ik zicht had op die mooie billen. Ik smeerde ze in met glijmiddel en gleed met een vinger in het kontje van Sonja en met een andere vinger langs haar schaamlipjes wat een klein gilletje van opwinding gaf, mijn lul stond op barsten en ging met twee vingers het kontje in om haar een beetje op te rekken voor mijn eerste poging deze lekkere meiden te neuken. Ook Robin raakte opgewonden van dit spel en begon aan mijn lul te zuigen, ook haar kontje nam ik onder handen en na wat rek werk zette ik allebei de meiden in een positie dat ik lekker mijn gang kon gaan. Ik drukt mijn lul eerst bij Sonja voorzichtig naar binnen, centimeter voor centimeter gleed dat strakke kutje om mijn lul, heel voorzichtig om haar geen pijn te doen rekte ik haar op. Na wat pomp werk ging ik achter het kontje van Robin zitten en begon op de zelfde manier haar op te rekken ik gleed soepel naar binnen en begon lekker te neuken, de kont spiertjes van Robin deden precies wat nodig was om mij voor de eerste keer een geweldig orgasme te geven, het zaad zocht zich een weg in haar darm. Ik lied mij op het bed zakken om even uit te hijgen en zag het sperma uit haar kontje lopen. Sonja was ook klaar voor haar eerste orgasme en kroop snel naar me toe om zo mijn nog steeds stijve lul te pakken en ze ging klaar zitten voor haar portie anaal neuken. Ik drukte mijn lul langzaam naar binnen en voelde hoe Sonja hevig begon te kreunen en gelijk klaar kwam. Zo gingen we heel de middag door en ik heb alle gaatjes gevuld met sperma.
De volgende dag hadden we weer afgesproken, de meiden kwamen weer langs voor hun dagelijkse speel uurtje, Sonja en Robin waren gekleed in een strak topje en een kort rokje, ik was een pornootje aan het draaien op de computer toen ze aanbelde en had de deur open gedaan zonder de computer uit te zetten, toen ze de woonkamer binnen kwamen gingen ze achter de computer stoel staan kijken en ik stond daar weer achter, hun korte rokjes bedekte net hun kontjes en was super geil om te zien, ik ging op mijn knieën achter hun zitten en streelde over hun billen, ze hadden te veel aandacht voor de film en hadden niet in de gaten dat ik hun string opzei haalde en met mijn vingers hun kut lipjes streelde, ik voelde ze allebei nat worden en gleed makkelijk met mijn vingers naar binnen. Het was tijd voor het lekkere werk, ik kleedde mij uit en mijn lul priemde recht vooruit richting die strakke kutjes, iets daar mijn knieën buigend zette ik mijn lul tegen het eerste strakke kutje en gleed soepel naar binnen, al pompend gaf dat het eerste orgasme aan Sonja en ik ging verder met Robin die ook spoedig klaar kwam samen met mij. Het was tijd voor de verrassing, ik had een paar vrienden verteld van deze geile meiden en zij wilde dat ook wel eens meemaken, ik gaf hun een seintje met mijn mobiel en na 10 minuten kwamen ze via de achter deur binnen, de meiden waren heel verrast van die drie mannen die er extra bij kwamen en wilde weggaan. Na wat praten over een extra “Heitje” bleven ze toch, een van mijn vrienden pakte Sonja op schoot en vingerde haar in een mum van tijd klaar een ander begon haar kontje te vingeren om haar de beurt van haar leven te geven, zij werd aan de eerste paal geregen en de tweede volgde gelijk in haar kont zodat ze van voeren en achteren werd geneukt, ook Robin kreeg van mij en mijn derde vriend zo´n zelfde beurt en tegelijk kwamen we alle vier klaar in de meiden. We wisselde van buurmeisje en de meiden begonnen ons te pijpen om ook heerlijk klaar te komen in hun mondjes.
Elke dag tijdens de vakantie hebben we dit feest en genieten met z´n zessen.


Aantal keer bekeken: 29050
Waardering: 4.74 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 29 bezoekers online