Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Kast.

U leest om dit moment het verhaal De Kast gepost door De Kast. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: De Kast
Gepost op: 2006-10-7

Verhaal:

De Kast
Esmiralda was een meisje van 14 jaar die logeerde bij haar oma en opa in Los Angeles. Esmiralda belde bij het huis aan waarvan het adres op een blad stond die ze van haar moeder had meegekregen. Al snel opende een oude verimpelde vrouw de deur. Ze vroeg of zij Esmiralda moest zijn. Esmiralda antwoordde toen op 'Ja'. Het was inmiddels al avond. Het was 11 uur 's avonds. Normaal ligt Esmiralda pas 12 uur in haar bed, maar ze had een zware dag achter de rug. Dus vroeg ze aan het oma of ze mocht gaan slapen. Oma wees haar de kamer aan waar ze mocht slapen. Nog net voordat oma weer terug naar beneden liep vroeg Esmiralde waar opa was. Hij is een avondje op stap antwoordde oma.
Esmiralde opende de deur van haar logeerkamer. Het zag er heel mooi uit. Er zaten allemaal tattoo's op haar muur gespoten. Er stond een bed en iets waar een doek omheen zat. Esmiralda was erg nieuwsgierig en liep naar dat ding toe en haalde het doek er van af. Er stond een enorme kast. Esmiralda's gezicht was al snel in een blij gezicht veranderd, omdat ze haar kleding nu voor een tijdje in die kast kon doen. Ze liep terug naar haar bed en opende haar koffertje... Ze pakte een stapel kleren en ze liep terug naar de kast. Ze opende de kastdeur en er zat allemaal stof in.
Esmiralda legde haar kleding even op de grond om de stof weg te vegen. Toen ze de kleding weer op pakte en weer rechtop ging staan ontdekte ze dat er achter in de kast een soort van la zat dat dwars door de muur ging. Esmiralda was erg nieuwsgierig en ze kon zich niet inhouden. Nog voordat ze de la wou opendoen hoorde ze haar oma praten tegen iemand. Esmiralde hoorde een zware stem van een man. Waarschijnlijk zat oma tegen opa te praten. Esmiralde hoorde precies wat ze zeiden. 'Die nieuwe hierzo slaapt in de kamer van De Kast', zei oma. 'WAHAha, dan kan het niet goed aflopen de volgende morgen. Tenzij ze het laadje opent, maar die kan je nauwelijks zien', zei opa met een hele gemene lach. Esmiralde opende snel het laadje. Ze had het la er beter niet uit moeten trekken. Ze zag namelijk een dode hond in het laadje. Er zat alleen een skelet in. Esmiralda wou het aanraken. Nog net voordat ze dat deed sprong de skelet op haar gezicht. En voorgoed heeft niemand nog iets over Esmiralda gehoord.
Dus wees op je hoedde als je een keer bij een familie lid gaat logeren.. OPEN NIET DE KAST!!!

Aantal keer bekeken: 6810
Waardering: 4.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online