Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Mexicaanse hond.

U leest om dit moment het verhaal De Mexicaanse hond gepost door AnimalsStoryMan. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: AnimalsStoryMan
Gepost op: 2011-5-14

Verhaal:

De Mexicaanse hond
Een echtpaar gaat op vakantie naar Mexico. Ze boeken een reis inclusief verblijf in een luxe hotel voor twee weken. Het echtpaar geniet van de bezienswaardigheden in het land. Na ongeveer een week merkt de vrouw een lief hondje op, dat in de achtertuin van het hotel losloopt. Nadat ze het hondje een paar dagen achter elkaar gevoerd heeft, besluit de vrouw het hondje te houden.
Aangekomen in Nederland besluit het echtpaar de volgende dag een bezoek te brengen aan hun beste vrienden. Tijdens het gesprek over de vakantie horen ze vanuit de keuken opeens een enorm gekrijs van de kat. Ze gaan onmiddellijk kijken en zien dat er een grote plas bloed ligt en dat de kat met huid en haar is opgevreten.

Geheel in paniek wordt de hond opgesloten in de keuken en wordt een dierenarts gebeld. De dierenarts komt meteen. Wanneer deze het hondje in de keuken ziet, vraagt hij aan het echtpaar waar ze het dier vandaan hebben. De vrouw legt uit hoe ze aan haar hondje gekomen is.

"Dan snap ik het", zegt de dierenarts. "Dit is namelijk een zeldzame rat."

Aantal keer bekeken: 8971
Waardering: 5.11 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online