Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Moord!.

U leest om dit moment het verhaal De Moord! gepost door Anoniempje. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Anoniempje
Gepost op: 2007-6-16

Verhaal:

De Moord!
Tamara zit op de bank tv tekijken,als ze hoort dat de kraan opeens zomaar opengaat in de keuken.Tamara gaat naar de keuken en ziet inderdaad dat de kraan open is.Tamara doet de kraan weer dicht.Als tamara weer zit op de bank,en tv kijkt,merkt ze niet dat er een moordenaar haar huis binnensluipt.Na een paar minuten,hoort tamara iets boven kraken.Nee,dit begint echt raar teworden.Denkt tamara.Tamara gaat naar boven,en gaat op omnderzoek of alles wel in orde is.'Dat is raar,hoe kan de douch zomaar openstaan'.Zegt tamara zachtjes.Tamara vind dit echt tever gaan.Ze gaat naar de badkamer en doet daarna de kraan van de douch dicht.Tamara merkt niet eens dat de moordenaar achter 'haar staat.Hij pakt een mes,en dan snijd hij haar kop d'r af.Ieuuwww...!Maar sinds de dood van tamara,zwerft haar geest nog steeds in dit huis.

Aantal keer bekeken: 6536
Waardering: 4.37 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online