Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Ring.

U leest om dit moment het verhaal De Ring gepost door Pammetje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Pammetje
Gepost op: 2007-5-15

Verhaal:

De Ring
Ik ga met een groep vrienden en vriendinnen regelmatig stappen. We beginnen altijd bij ons stamcafé. Zo ook deze week. De barman Frank kwam naar ons toe, de shots werden neergezet, André Hazes op de achtergrond. Uiteraard bleven we hangen tot sluitingstijd, wat voor dit café 1 uur s nachts is. Frank vertelde dat er op het plein vlakbij een nieuwe tent geopend werd. Het was een club, met voornamelijk trancemuziek. Aangezien hij bijna ging sluiten stelde hij voor met ons allemaal daarna toe te gaan. Tuurlijk, daar hadden we best zin in.

Ik had redelijk wat gedronken, maar had nog veel zin om te dansen. We liepen naar de ingang en de portier keek ons eens uitgebreid aan. Na een halve minuut besloot hij ons door te laten. Ze deden hier wel aan tassen controle en er stond een metaaldetector. Ik gaf hem mijn tas en hij rommelde tussen mijn sigaretten, lipgloss en sleutels. Hij zag een reserve-string in mijn tas en keek even op. Ik lachte en knipoogde naar hem. 'Je weet maar nooit...'

Als laatste van mijn clubje stapte ik door de metaaldetector. Natuurlijk ging dat ding af. Ik had een riem om, waarschijnlijk de gesp. De portier stapte op me af en begon me met een handscanner te scannen. En ja hoor, bij de gesp ging het ding af. In plaats dat ik door mocht lopen, trok hij me uit de rij en zei dat ik mijn riem moest afdoen. Ik deed het braaf en gebaarde naar mijn vrienden dat ze maar alvast vooruit moesten lopen. De portier, die nu zo dichtbij stond, dat ik zijn adem op mijn huid kon voelen, klopte met zijn handen over mijn lichaam. Ik keek hem verwonderd aan en zei: 'Hoort dit niet door een vrouwelijke portier te worden gedaan?'. 'Hou je van vrouwen dan?', vroeg hij. 'Nee, dat niet, maar....'.
Voor ik mijn zin kon afmaken, gaf hij mijn riem aan en zei dat ik door kon lopen. Ik pakte de riem aan en zag een grote zwarte zegelring om zijn rechterringvinger zitten.

Ik zocht mijn vrienden op en bestelde een baco'tje. 'Wat een hufter zeg', zei mijn vriendin Melinda. 'Ach, heeft hij vandaag toch nog een lekker wijf aan geraakt, zal wel een poosje droog staan ofzo', grapte ik. Frank kwam naast me staan en ik heb hem altijd een stuk gevonden. We keuvelden wat en we dansten. Op de dansvloer trok hij me dicht tegen zich aan en ik legde mijn hoofd op zijn schouder. Tot mijn verbazing zag ik dat de portier naar binnen was verhuisd en me vanaf de bar stond aan te kijken. Het viel me nu best op dat het best een lekker ding was, maar het bleef een hufter. Ik sloot mijn ogen en genoot van Frank's lichaam tegen het mijne. Hij streelde zacht mijn rug, voor hij zijn handen op mijn kont liet rusten. Ik merkte dat ik van de blik van de portier opgewonder werd dat van Frank.

Na de dans liepen we terug en ik meldde dat ik even naar het toilet ging. Melinda liep mee. We passeerde een zwart gordijn op weg naar het toilet. Melinda kon zich niet beheersen en wilde het gordijn opzij trekken. Net op tijd zag ik de standaard met de kaart: darkroom. Ik wees haar erop en zei met een frons; 'Dat had ik niet verwacht hier, jij?''Nou, heb je goed om je heen gekeken. Het lijkt hier wel een halve wasteland party als ik naar de kleding van de helft kijk, of eigenlijk het gebrek eraan.' We lachten en deden ons ding op het toilet. Ik gloste mijn lippen en trok mijn pushup en rokje recht. Melinda liep voor me uit en zag een bekende. Ze zei dat ik maar alvast moest lopen en alleen liep ik door de gang.

Bij het gordijn hield ik mijn tempo in, in de hoop iets te kunnen horen. Ik voelde een hand op mijn rug, die me door het gordijn duwde. Voor ik er erg in had, stond ik in het pikkedonker. De geluiden om me heen spraken boekdelen. Ik giechelde wat en zei zacht; 'Frank, lopen, dit gaan we niet doen.' Ik voelde een hand over mijn mond. Ik huiverde, maar vond het ook wel spannend. Ik wilde de hand voor mijn mond weghalen, maar stopte toen ik een zegelring voelde. Het was de portier.

Ik zag nog steeds niets, maar voelde des te meer. Zijn handen gleden over mijn borsten en plots werd ik bruut omgedraaid. Hij zoende me heftig en ik hing tussen gillen en geil zijn in. Ik hoorde een vrouw stevig hijgen en het klappen van huid op huid. Ik werd nat van de gedachte wat er allemaal om me heen gebeurde. Ik begon terug te zoenen, hevig en ik voelde dat ik nat werd. Op de tast ging ik omlaag naar zijn kruis. Ooooee, dat beloofde veel goeds. Ik deed mijn armen omhoog zodat hij mijn shirt kon uitdoen. Mijn rokje was het volgende kleding stuk dat uitging. Ik trok aan zijn shirt en de drukknoopjes van zijn blouse schoten makkelijk open. Hij had een beetje borsthaar en ik likte over zijn borst tot aan zijn broekrand. Zijn hand maakte mijn bh los. Ik had alleen mijn string en pumps aan en ik rilde van opwinding.

Plots ging er ergens een schermpje van een mobieltje aan. Iemand zocht zijn kleding bij elkaar. In een flits zag ik de ogen van de portier, hij keek me doordringend aan en terwijl het licht van het mobieltje weer uitging, voelde ik mijn string opzij schuiven. Twee vingers vonden zonder moeite hun weg naar binnen. Hij zoende me hevig en ik deed moeite om te blijven staan. Hij vingerde me wild en stevig en ik hijgde geil. Hij zakte door zijn knieeen en likte mijn clit. Nu zakte ik echt omlaag. Hij ving me op en ik voelde dat hij zich ook van alle kleding had ontdaan. Hij tilde me half op en legde me neer op wat voelde als een bank van stof. Ik voelde beweging om me heen en ik stootte met mijn hoofd tegen een arm. Het was even zoeken tot we een plekje hadden waar we konden liggen. Ik strekte me uit en hij ging door waar hij gebleven was. Likkend en zachtjes bijtend, hij kneedde mijn borsten en kneep in mijn tepels tot ik schokkend en hijgend klaarkwam.

Ik wilde meer en ging zitten. Ik voelde om me heen, ik wilde hem nu verwennen. Een hand trok mijn hoofd schuin omhoog en ik voelde het koude goud van de zegelring tegen mijn wang. Ik opende mijn mond en zocht met mijn tong zijn lul. Ik vond hem en nam hem helemaal in mijn mond. Ik likte en kneedde zijn ballen. Hij kreunde en duwde mijn hoofd in een bepaald tempo. Ik pijpte hem zonder moeite en plaagde hem door af en toe te stoppen om zijn ballen in mijn mond te nemen. Ik merkte dat hij op klappen stond en zoog uit allemacht. Hij trok me aan mijn haar omhoog om me vervolgens bij mijn haren op en neer te laten gaan. Hij kwam enorm hard klaar, ik voelde hem tegen mijn huig aan spuiten en slikte alles door.mmmmmmmmm, ik kuste hem en hij proefde dat ik alles had doorgeslikt, wat hem weer geiler en hard maakte. Hij duwde ruw mijn benen uit elkaar en stootte zonder pardon hard naar binnen. Ik tolde, hij was groot en dik en beukte me zo dat ik mijn hoofd tegen de leuning aan stootte. Keer op keer op keer. Hij had zijn handen om mijn benen en trok me hard tegen hem aan. Hij zat zo diep, ik hapte naar adem. Hij stopte en draaide me op mijn knieeen. Ik stak mijn kont omhoog en hij neukte me snel, mijn tieten vlogen alle kanten op. Ik vond met mijn hand mijn clitje en vingerde woest mee op het tempo. Ik veerde op toen hij met zijn duim tegen mijn kontgaatje zat en kreunde luid toen hij een vinger naar binnen stak. 'Jezusssssss, wat lekker', jammerde ik tegen hem. Hij stopte hierop en vingerde alleen nog mijn kont. 1 vinger, toen 2. Ik kermde zachtjes en hij rekte me op. Ik was vaker anaal genomen en ik wist wat me te wachten stond. Hij maakte me vochtig en stak langzaam naar binnen. Ik zuchtte in en uit en hij ging verder. Hij was voorzichtig, maar ik was van de rem. Ik stak mijn kont verder naar achter, ik nam hem verder in mij. Hij werd gek en begon te stoten. Eerst langzaam, toen snel. Hij sloeg me op mijn kont en hijgde stevig. Ik hield me vast aan de leuning, om de klappen te incasseren. Ik voelde ineens een paar lippen op mijn mond. Haar hing in mijn gezicht, het was een vrouw die me zacht kuste. Heerlijk......

De portier liet me los en het duurde even voordat ik weer in mijn kutje genomen werd. Ik werd nog steeds gezoend door de vrouw, die inmiddels ook mijn tepels masseerde. Weer werd ik losgelaten en duurde het even voor ik weer gevuld werd. Ik realiseerde me dat de portier weg was en ik genomen werd door meerdere mannen. Na een keer of zes viel ik doodmoe op de bank en viel even weg. Ik werd wakker en graaide om me heen voor mijn kleding. Ik vond alles en mijn ogen moesten aan het licht wennen toen ik het gordijn doorstapte. In de wc friste ik me op en ik vond de rest van mijn clubje terug. Op de vraag waar ik geweest was, heb ik maar gezegd dat ik een aantal bekende en minder bekende mensen tegen het lijf was gelopen......

Toen we weggingen heb ik de portier behalve een muntstuk ook een servetje met mijn adres en telefoonnummer gegeven.....je weet maar nooit....

Aantal keer bekeken: 28171
Waardering: 8.49 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 1 bezoeker online