Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Tandartsboor.

U leest om dit moment het verhaal De Tandartsboor gepost door Arno Ten Oever. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Arno Ten Oever
Gepost op: 2010-11-28

Verhaal:

De Tandartsboor
Daar zit ik dan. Wetend dat je 2 gaatjes hebt. Wachten op wat komen gaat. De tandarts zit achter me, de assistente naast me.

Zo even kijken hoor ik, en de stoel zakt achterover, tot ik lig met mijn benen iets hoger dan mijn hoofd. Over machteloos gesproken. De lamp word op mijn mond gericht. en ik word verblind. Ik knijp mijn ogen stijf dicht. Besluit tijdens het boren mijn ogen dicht te houden.

Doe je mond maar open hoor vriendelijk doch dringend. Ik gehoorzaam, Ik hoorde de boor en hield mijn ogen stijf dicht terwijl de tandarts de draaiende boor langzaam naar mijn mond bracht. Hij duwde het spiegeltje vervelend hard in mijn tandvlees, en bracht de boor naar de kies. Ik voelde een schok door mijn hele mond heen gaan toen hij voor de eerste keer de kies aanraakte. En onwillekeurig gingen mijn ogen open. De boor snerpt hoog, pijn valt mee maar al mijn spieren zijn gespannen. Mijn voeten wiebelen op de stoel en ik knijp in de armleuning.

Dan begint de boor dieper in mijn kies te dringen en voel ik pijnscheutjes... Ik kreun zacht, en probeer de blik van de tandarts en zijn assistente te vangen zodat ze zien dat ik pijn heb. Maar ze zijn vol aandacht voor mijn kies. De boor snerpt maar door. Ik voel dat er zweet ontstaat op mijn voorhoofd en mijn rug plakt tegen het leer van de tandartsstoel. Mijn spieren zijn nog gespannen. Relax hoor ik de tandarts zeggen, maar dat lukt niet, nog steeds gaan mijn voeten op en neer. De pijn word heftiger en ik kreun inmiddels luid.

Het boren lijkt een eeuwigheid te duren, steeds dat hoge geluid vermengd met het gesuis van de suctieslang die de assistente bedient en diep in mijn mond drukt. Mijn mond gevuld met spiegeltje, boor en slang. Ik kreun nog, inmiddels zweet op mijn hele lichaam. Spieren gespannen, ogen nog wijd geopend.

En dan eindelijk stopt het boren.. de tandarts kijkt even met het spiegeltje en haakje. Ik smeek in mezelf, laat het ophouden. Maar daar komt de boor na de pauze weer. Weer een schok, pijnlijk nu als de boor de kies weer raakt. Weer gespannen spieren, de pauze was zelfs te kort om te relaxen. Ik voel het zweet nu lopen in mijn nek naar mijn rug. De stoel nat. En dan eindelijk... stopt het boren.

Zo dat was nummer 1 zegt de tandarts vriendelijk, nu de ander, hou even open...

En ik denk; Neeee daar gaan we weer.Aantal keer bekeken: 2968
Waardering: 6.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online