Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Voetbaldroom 1.

U leest om dit moment het verhaal De Voetbaldroom 1 gepost door Leopold Tiran . Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Leopold Tiran
Gepost op: 2011-3-30

Verhaal:

De Voetbaldroom 1


Hoofdstuk 1: Onmogelijk te bereiken
Hoofdstuk 2: De zomervakantie
Hoofdstuk 3: Spijt

Hoofdstuk 1

Rick wacht al 3 maanden tot de zomervakantie begint. En elke keer als hij eraan denkt heeft hij geen geduld. Zijn vader en moeder hadden hem vertelt dat na de zomervakantie hij op voetbal mocht. Rick zit in groep 8 hij is 12 jaar op school is Rick de beste in voetbal. Terwijl bijna alle jongen op voetbal zitten. Hij droomt ervan om later voetballer te worden. De kinderen in zijn klas zeggen altijd je bereikt het nooit, je zit niet eens op voetbal. Rick wordt best vaak gepest. Ze zijn gewoon jaloers denkt Rick elke keer zijn vader en moeder die zeggen er niks van.

Het is Maandag 3 april en weekend is voorbij. DRRRRRIINNGGG, Rick geeft een harde klap tegen de wekker. "Wat haat ik mijn wekker, ik heb ook geen leuke met een leuk en zacht geluidje in mijn oren klinkt het alsof er een bom is geëxplodeerd." Rick staat op, doet zijn kleren aan en rent naar beneden. Zijn moeder zit nog te slapen. "Bah ik moet weer eens mijn eten zelf klaar maken." "Als ik mijn moeder wakker maak word er weer gezeikt."

Op school is het zoals elke dag rekenen, taal enz. Op school doet Rick het heel erg goed. Hij heeft gelukkig ook een vriend, maar die houd zich heel vaak bezig met de computer. "Rick's gedachte wordt onderbroken door de leraar. "Ga jij maar verder." Rick weet niet waar ze zijn en zegt: "Ik heb niet opgelet leraar Luns. Rick wordt elke keer gek van haar ze ziet er trouwens niet uit denkt Rick altijd. "Als je met je gedachte ergens anders bent ga de klas dan uit. "Hij denkt zeker aan hoe hij later wordt: Een mislukte dikzak dat geen toekomst heeft." zei Guus. De hele klas begon te lachen. Maar toen de leraar er niks van zei. Begon Rick echt boos te worden. Hij telde tot tien om rustig te worden. Dat lukte gelukkig.
In de pauze werd er nog gevoetbald maar Rick deed mee en ging alleen in een hoekje zitten.

Hoofdstuk 2 wordt binnenkort geschreven.


Aantal keer bekeken: 2230
Waardering: 3.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online