Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Wandeling.

U leest om dit moment het verhaal De Wandeling gepost door Peter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Peter
Gepost op: 2008-8-7

Verhaal:

De Wandeling
Ergens midden in de zomer in een mooi bos liepen we door bijna onbegaanbare paden,doordat het al geruime tijd niet meer geregend had was het wel goed te belopen.
De zon scheen en het was rond de 27 graden dus we waren redelijk luchtig gekleed,hadden wat te eten en drinken bij ons en een goed humeur.
Ik keek naar mijn partner en genoot van haar mooie uiterlijk en slanke figuur,ondanks dat ze begin 40 was en twee kinderen op de wereld had gebracht ziet ze er nog verdomd goed uit. Ja de kids die hebben nu een leeftijd bereikt dat je ze niet meer zo makkelijk mee krijgt met wandelingen enz: Nu vindt ik dat persoonlijk niet zo heel erg want zo krijgen we voor elkaar weer eens wat meer aandacht die er in de loop der jaren een beetje aan te kort is geschoten vanwege de kinderen want die vergen tenslotte best wel veel van zorgzaamheid en aandacht. Het is wel een overwogen keuze geweest waar we beide voor 100 procent achter hebben gestaan.

Door de jaren heen hebben we wel het een en het ander meegemaakt maar als ik daar over moet gaan schrijven dan heb ik denk ik wel nog een boek te gaan.. Maar nu weer terug waar ik gebleven was zoals ik al zei ziet ze er verdomd goed uit en ik geniet dan ook weer elke dag opnieuw van haar als ik haar zie.
Ik zelf ben al een beetje verder in de 40 en ben geen adonis of een atleet maar een normale gezonde Nederlandse jongen.
Dus wij liepen daar en gaven elkaar de hand wanneer we dat doen voel ik toch wel weer die tinteling ook al zijn we bijna 25 jaar bij elkaar,dat kleine vonkje tussen ons is er van mijn kant zover ik weet altijd geweest en ik denk ook van haar kant want zou ze dan nu nog bij me zijn?
De zon scheen door de bomen en soms valt er een straal over haar gezicht en haar ontblote armen, deze zijn mooi gebruind omdat we een wel verdiende vakantie hebben en al een hele week goed weer hebben gehad. Omdat het zo warm is heeft ze geen bh aan en het bloesje wat ze draagt is licht doorschijnend,haar mooie ronde borsten en kleine tepels zijn goed te zien en ik moet zeggen dat ik dat best wel een beetje opwindend vindt. Ik leg mijn arm over haar schouder en knijp voorzichtig in haar borst en streel haar tepel en voel dat deze langzaam stijf begint te worden. Eigenlijk houd ze hier niet zo van want stel dat iemand dat zou zien, toch
geeft ze geen commentaar en geeft ze me vluchtig een kus op mijn wang alsof ze het goedkeurt dat ik een beetje aan haar borsten speel. Het bos waarin we lopen begint al dichter te worden en je hoort alleen de vogels en soms andere vliegende insecten om je heen we lopen een beetje ongemakkelijk door de afgebroken takken en bladeren totdat we op een klein open stukje komen met wat gras.
In dat gras is een kuil van ongeveer 1meter diep en deze is helemaal bedekt met mos.
Ze zegt tegen mij,zullen we hier even uitrusten waar ik instemmend knik.
We gaan samen op het zachte mos zitten en nemen een slok drinken,omdat ze niet echt aan drinken aan een fles gewend is loopt er wat siroopwater over haar lippen en een straaltje tussen langs haar kin zo tussen haar borsten,waarop ze dit wil afpoetsen met een tissue en ik haar al voor ben dit af te likken. Omdat ik toen wij aan het lopen waren al een knoopje meer van haar blouse had los gemaakt deed ik de blouse iets verder uit elkaar en begon haar het vocht tussen haar borsten weg te likken,ze legde een hand op mijn hoofd waardoor ik merkte dat zij er niet vies van was om het liefdesspel eens in de vrije natuur te bedrijven langzaam en voorzichtig nam ik een tepel in mijn mond en beet hier zachtjes in en maakte in de tussentijd de resterende knopen open zodat haar borsten geheel vrij in de buitenlucht kwamen ik bewoog mijn lippen richting haar buik zodat ik kleine cirkeltjes in haar navel maak. Ik merk dat ze langzaam haar benen gaat strekken en zich achteroverleunt tegen de rand van de kuil,nu knoop ik haar broek los en maak de rits open en ga met mijn hand in haar slipje en voel dat ze redelijk nat is,aan de kleine kreunende geluiden te horen geniet ze hiervan. Zachtjes streel ik haar schaamlipjes en voel aan haar bewegingen dat ze meer wil, toch wil ik van dat moment genieten want het is al heel wat jaren geleden dat we in de buitenlucht seks hebben bedreven.
Ze trekt zelf haar broek verder naar beneden zodat ik overal gemakkelijker bij kan komen,langzaam begin ik over haar kittelaar te strelen en stop voorzichtig een vinger in haar nu toch al goed natte kutje. Met kleine ritmische bewegingen ben ik haar aan het vingeren en met mijn tong lik ik haar gezwollen lippen, zelf voel ik dat mijn penis aardig stijf en ik in een andere houding moet gaan zitten , want als dit ding tegen de buik aankomt is dit niet zo”n prettig gevoel.
Naarmate ik door blijf gaan bewegen haar heupen steeds sneller,ik krom mijn vinger en maak een kom hier gebaar in haar kutje zodat ik aan haar g-spot zit en hoor tevens de kreungeluiden harder worden,Plots horen we in de struiken stemmen van een ander echtpaar zo lijkt het snel stop ik en zij kleed zich snel weer aan. We staan op en doen net alsof er niks aan de hand is,blijkbaar hebben ze niks gemerkt want ze zeggen vriendelijk goedendag en vervolgen hun verdere wandeling.
Jammer zegt ze het was net zo lekker nou dat kun je wel zeggen zei ik zullen we verder gaan waar we gebleven waren,aan haar blik kon ik zien dat ze daar wel zin in had maar toch zei ze nee, stel je voor dat die twee wel wat gezien hadden en dadelijk stiekem naar ons gaan gluren dan zien ze ons hier zo liggen en dan!
Ja daar moest ik haar gelijk ingeven maar toch zat ik nog met een flinke paal in mijn broek en dat was behoorlijk storend,de enigste optie was om maar niet eraan te denken en weer ge woon gaan wandelen. Omdat we weer op pad waren hielden wij ons lekker omarmd vast en tussendoor gaven wij ons een stevige kus,soms kon ik het niet laten om toch maar weer eens in die lekkere borsten te knijpen en als we wel eens stil stonden kneep ik haar lekker in haar stevige billen waarop zij mij ook tussen mijn benen voelde en ikzelf merkte dat meneer weer in de aanval stond.
Na ongeveer een uur lopen waren we weer thuis aangekomen en hadden we ons nog maar een fris glas sap ingeschonken met veel ijs,de kinderen waren lekker buiten aan het spelen en zij ging alvast het avondeten bereiden.
Ze had een lekkere Griekse salade klaargemaakt met overheerlijke gyros,tijdens het eten gaf ik haar te weten dat Grieks ook lekker kan zijn maar ik merkte aan haar antwoord dat ze mij niet helemaal begreep waarop ik zei met een klemtoon dat op zijn Grieks ook lekker kan zijn
Zei ze dat zou je wel willen,waarop ik als antwoord gaf waarom niet is eens wat anders.
Nadat we gegeten hadden tijdens de afwas samen ben ik af en toe doorgegaan met knuffelen en plagende massage knuffels dat ze mij zei ja daar kom je nu mee als we geen tijd hebben,ik zei wie weet wie weet?
De avond was gevallen en de kinderen lagen in bed,alleen de oudste zat nog op zijn kamer achter de pc op zijn slaapkamer,samen zaten we op de bank en zij ging lekker liggen met de voeten op mijn schoot zodat ik deze kon masseren,want nadat dat ze er de hele dag opgelopen had vond ze dat een verademing voor haar voeten. Ik stond op en mixte haar een drankje Passoa-Jus met veel ijs,dat vindt ze heerlijk zette een rustig muziekje op pakte de olie en ging weer aan haar voeteind zitten zodat ik deze lekker kon gaan masseren.
Ze nam een slok uit haar glas en zei dit vindt ik nu heerlijk,nu dan was ze bij mij niet verkeerd want hier kan ik ook van genieten want ik heb eens gelezen dat er aan de voeten erogene zone”s zitten die een vrouw seksueel stimuleren en toevallig weet ik van haar omdat ik dit vaker bij haar heb gedaan dat dit ook zo is.
Langzaam begin ik met de opbouw van de voetmassage en zie aan haar dat ze er van geniet, ik spreek nog over wat er die middag in het bos was gebeurt en zeg tegen haar stel je nu eens voor dat die twee niet waren gekomen dan was het toch wel een heel geslaagde middag geworden,ik zei als je nu eens de ogen dicht doet en gewoon eens wanneer je ontspannen genoeg bent er aan gaat denken wat er niet allemaal gebeurd was als we niet gestoord waren, ze keek me aan en zei: je weet toch dat ik niet van die diepgaande gedachten heb waarop ik aandrong dat ze het toch maar eens moest proberen.
Na ongeveer 10 minuten merkte ik dat ze er heel ontspannen bij lag en ik zelf al een stuk steviger met haar voeten was aan het kneden,ik hoorde aan de ademhaling van haar dat ze er heel relaxed bij lag en begon met een zachte en koele stem te fluisteren dat ze haar gedachtegang eens op de vrije loop moest laten gaan,ze hield haar ogen gesloten en zag hoe ze met een hand langzaam naar haar buik gleed en zo zichzelf over haar buik streelde,ik ging rustig verder met haar voeten en zag dat ze langzaam maar zeker met haar rechterhand naar de knoop van de broek ging waarna ze hem deed openen.
Ze bleef zich met langzame streken over haar buik wrijven en ging met haar vingertoppen onder de rand van haar slip.
Naarmate ik steviger begon te knijpen in haar voeten en ook haar hielen verdwenen haar vingers dieper in haar slipje,omdat haar benen over elkaar lagen nam ik haar ander voet zodat deze van mekaar afkwamen en ze haar benen kon spreiden.
Nu nam ik haar tenen in de mond en ik weet dat ze dit erg opwindend vind,uit mijn ooghoeken keek ik naar haar hand tussen haar benen en zag dat ze lekker met haar lipjes was aan het spelen door er lichtjes aan te trekken en in te knijpen .Met haar andere hand begon ze over haar borsten te strelen en haar tepels werden naarmate harder en priemden naar voren.
Langzaam begon ze vingerende bewegingen te maken en af en toe hoorde je hoe nat ze was omdat je het soppende geluid hoorde,
Ze stopte en deed haar broek helmaal uit maat liet haar slipje aan met een zeer verleidelijke blik keek ze me aan waarop ik vroeg of ze het lekker vond waarop ze me alleen een glimlach toewierp. Ondertussen ben ik even naar het toilet gegaan en snel naar de slaapkamer geweest waar ik alvast een tube glijmiddel en haar huisvriend heb klaar gelegd,jawel ze heeft een echte tarzan, eerst moest ze er niets van weten maar op enig aandringen van mijn kant wil ze hem niet meer kwijt. Nadat ik weer beneden in de woonkamer was gekomen lag ze nog op de bank met een deken over haar heen getrokken,ik ben weer gaan zitten en ben met haar voeten verder gegaan daar waar ik gestopt was deed nog wat olie op mijn handen en liet mijn vingers tussen haar tenen glijden ik denk zelf altijd dat wanneer ik dit doe dat zij het gevoel heeft dat ik aan haar kutje speel en dan ook met een of twee vingers naar binnen glijd,haar hand ging weer terug naar de buik die ze weer langzaam begon te strelen maar het duurde niet lang of hij verdween weer tussen haar benen ze schoof haar slipje een stukje aan de kant zodat ze vanaf de zijkant weer haar vulva kon gaan strelen.
Ik was weer helemaal in trance van haar voeten want ik ben er eerlijk in hieraan kan ik mij behoorlijk aan opwinden want niet alleen haar lichaam is schitterend maar ook haar voeten vind ik zeer erotisch.
Ze begon een beetje met haar heupen te draaien waaraan ik merkte dat zij opgewonden was,soms dan kneedde ik haar kuit zodat zei haar benen een beetje optrekt en nog beter alles kan voelen bij zichzelf en tevens overal beter kan bijkomen. Ik moet toegeven mijn broek staat ook op knappen maar dat geeft niks want ik persoonlijk vind het gewoon heerlijk als mijn partner tot een orgasme komt
Nadat ik denk ik ongeveer 1 uur met haar voeten ben bezig geweest vraagt ze met een ondeugende blik of we naar bed gaan en laat tevens haar vingers aan mij ruiken,daar ruik je nu echt het vrouwelijke geil en dat ruikt gewoon heerlijk. In bed ga ik verder met haar te masseren maar dan niet meer de voeten maar haar hele lichaam,ik begin altijd op haar rug maar deze keer wil ik haar een gezichtsmassage geven daar kan ze ook heerlijk van genieten.
Wanneer ik klaar ben met haar gezicht vraag ik of ze zich wil omdraaien zodat ik haar achterkant kan gaan masseren.
Wanneer ik klaar ben hier mee dan begin ik met haar billen ja en dit kan ik zeggen over haar billen wouw die zijn zo zacht zo lekker daar kan ik mij uren mee bezig houden je kan er in kneden dat is gewoonweg ongelooflijk zo lekker,wanner ik klaar ben met haar billen draait ze zich om zodat ik haar borsten buik en jawel haar heerlijke vulva masseer maar deze keer wil het eigenlijk een beetje anders dus dan begin ik met het masseren van haar armen en ga zo langzaam richting voeten onderweg plaag ik haar een beetje door net wel en net niet aan haar schaamlipjes te komen.Wanneer ik dan weer aan haar voeten ben aangekomen begin ik ook deze weer langzaam te kneden,met mijn andere hand neem ik een hand van haar en masseer deze ook als ik klaar ben met deze leg ik hem op haar buik en hoop dat ze wanneer ik met de andere hand bezig ben ze weer de draad oppakt waar ze op de bank mee gestopt is.
Stiekem kijk ik af en toe naar haar en zie aan haar gelaatsuitdrukking dat ze ervan geniet ook zie ik dat ze weer haar buik is aan het strelen waarop ik hoop dat ze weer aan haar geile spleetje gaat frunniken en zichzelf gaat vingeren,met een beetje zwoele stem vraagt ze of ik haar vriend ook bij de hand heb,dit laat ik mij geen 2 keer zeggen en pak hem van het nachtkastje en smeer hem met wat glijmiddel in.(niet dat dit nodig is maar met glijmiddel voelt het zich stukken beter en ook geiler aan).
Ze zet hem op de tril en draaistand en voert hem langzaam naar haar geile warme kutje en begint met haar heupen te draaien zelf ben ik nog met haar voeten bezig maar vind dit zo geil dat ik mijn ogen er niet vanaf kan houden met langzame halen pompt ze met haar huisvriend op en neer ik merk dat ze steeds snellere bewegingen gaat maken naarmate ik steviger in haar voeten knijp, na nog wat glijmiddel te hebben aangebracht op mijn vingers wrijf ik met vingers tussen haar tenen en voel dat ze meer naar haar hoogtepunt gaat komen haar heupen gaan sneller op en neer ik krom haar benen nog iets verder zodat haar kutje alles beter gaat voelen het kreunen wordt al een beetje meer en dan komt ze onder wild gekronkel klaar en beweegt haar tarzan op en neer zodat deze met lange halen in en uit haar geile kutje gaat.
Zelf blijf ik doorgaan met het masseren van haar voeten,wanneer ze haar vriend aan de kant legt ga ik naast haar liggen en begin haar te strelen omdat het niet onzichtbaar is dat ik na dit wonderschone schouwspel te hebben gezien super geil ben geworden komt ze bovenop mij liggen en zuigt bijna op eigen kracht met haar kutje mijn penis naar binnen en begint me met langzame bewegingen te berijden, ik voel haar met haar kutje knijpen en ze brengt me tot een overweldigend orgasme zelf voel ik haar ook nog eens klaar komen zodat ze eigenlijk als verlamd op me blijft liggen. Na nog een beetje nagenieten door mekaar te strelen en te kussen gaan we moe en voldaan slapen en hopelijk komen er in de toekomst nog meer van die dagen.

Aantal keer bekeken: 22220
Waardering: 9.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online