Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De babysitter.

U leest om dit moment het verhaal De babysitter gepost door Afra. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Afra
Gepost op: 2010-8-16

Verhaal:

De babysitter
De Babysitter

Miranda was twaalf en had een baantje gevonden bij een rijke familie; ze mocht op hun babytje van één jaar passen. Toen ze hem naar bed had gebracht ging ze achter de tv zitten, die stond direct naast de voordeur. toen ze even had gezapt kwam ze op een horrorfilm. ze deed het licht uit om het enger te maken en wou gaan zitten, toen de telefoon opeens ging. ze nam op. 'Hallo met het huis van Groenhorst?' Aan de andere kant gebeurde er niks en na een verschrikkelijke stilte kreeg ze de pieptoon te horen. ze legde de telefoon neer en dacht dat er iemand perongeluk had gebeld. ze ging weer kijken toen na een half uur wéér de telefoon ging. Miranda nam op. 'Hallo?' Nu werd ze niet begroet met de stilte maar een beangstigend gehijg. Miranda hing meteen op en belde de politie. 'We komen er zo snel mogelijk aan zodat u uw verhaal kunt vertellen.' Miranda durfde niet meer naar de film te kijken; de realiteit werd bijna een horror! toen ging de telefoon weer en met eeen sterk voorgevoel nam Miranda op. Inderdaad werd ze weer begroet met het afschuwelijke gehijg maar nu gemengd met een zacht gekreun. toen zag ze een man door het raam naar binnen kijken. hij keek strak naar een punt achterin de kamer. dan klopt hij op het raam en Miranda doet die open. 'Ik kom naar binnen en zal je beschermen terwijl je de baby pakt, maar daarna moet je gelijk met mij meekomen!' Zegt de man. Miranda ziet dat het een politieagent is en vraagt waarom ze het huis moet verlaten. 'Kijk maar achterom.' Zegt de agent. Miranda's hart slaat drie keer over wanneer ze in een donkere hoek aan de andere kant van de kamer een man ziet staan met in de ene hand een mes en in de andere een tweede telefoon.
Die man belde haar de hele tijd vanuit dezelfde kamer!

Aantal keer bekeken: 14814
Waardering: 6.65 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online