Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De bios .

U leest om dit moment het verhaal De bios gepost door aftertomorrow. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: aftertomorrow
Gepost op: 2009-6-8

Verhaal:

De bios
Het was alweer een half jaar geleden dat we elkaar voor het laatst hebben gezien. We hebben een hele bijzondere relatie. We hebben elkaar ontmoet op een chatbox, het klikte erg goed, ondanks dat we 8 jaar schelen. We hebben elkaar al een paar keer in het echt ontmoet en dat klikte ook erg goed. Nu, een half jaar nadat we elkaar voor het laatst hebben gezien, is het weer tijd.

Na mijn presentatie op school, rende ik naar het station om de intercity van 8 over half 2 naar Eindhoven te halen. Ik miste hem net, dus ik nam de stoptrein en smste Chris dat ik wat later zou zijn. Ik heb geen idee hoe laat ik in Eindhoven kom, dus ik wacht maar af.

Eenmaal in Eindhoven, kan ik hem niet vinden. Ik bel hem op en vraag waar hij is. Hij is bij de pinautomaten, maar ik heb geen idee waar dat is, dus moet ik maar de free record shop lopen. Die weet ik wel te vinden. Nu ik de trap af ben, weet ik weer waar de pinautomaten staan en ik loop de andere kant op dan afgesproken. In de verte zie ik een grote kerel die verdacht veel op Chris lijkt. Hij ziet mij en loopt snel naar me toe. ‘eigenwijs hoor, de andere kant op lopen,’en hij geeft me een tik op mijn kont.

Snel lopen we naar de bios, want we hebben afgesproken om een film te kijken. We kopen popcorn en drinken. Daarna lopen we naar de zaal. Het is er erg leeg. Er zitten niet meer dan tien mensen in de zaal. We gaan op de achterste rij zitten. Een groepje zit helemaal aan het einde van onze rij en de rest zit voor ons.

Na wat verzitten, zit ik eindelijk goed en begint de film. De popcorn is al aardig leeg aan het gaan, ondanks dat het een grote popcorn is. Chris slaat een arm om me heen. Dat voelt wel prettig. Ik schrik er van als hij zijn hand onder mijn bloes stopt en zachtjes mijn borst begint te strelen. Ik laat het toe, maar laat niet merken dat ik het wel prettig vind. Hij kust me in mijn nek en probeert me op mijn mond te kussen, maar ik trek weg. Uiteindelijk lukt het hem wel en laat ik het ook toe.

Hij streelt mijn zij en gaat langzaam naar beneden, naar de knoop van mijn broek. Hij probeert hem los te maken. ‘lukt je niet, zit nog een knoop aan de binnenkant,’zeg ik met een big smile. Zo eigenwijs als Chris is, blijft hij proberen en na vijf minuten heeft hij eindelijk de verborgen knoop gevonden. Hij steekt zijn hand in mijn broek en ik krijg een rilling over mijn lijf. Ik merk in eens dat ik heel erg opgewonden ben. Chris voelt dat ook aan mijn nat. Oei, niet handig, denk ik.

Hij steelt mij over mijn broek tussen mijn benen en af en toen gaat zijn hand weer in mijn broek en streelt hij verder. Oh, wat is dit lekker. Ergens, diep in mijn hart, wil ik dat hij stopt, maar het voelt gewoon te goed, dus laat ik hem maar.

De film is afgelopen en eerlijk gezegd, heb ik er niet veel van gezien. We blijven nog even zitten en kijken naar de aftiteling. Onder tussen heeft iedereen de zaal verlaten, behalve wij. Ik kijk hem een beetje boos aan, want ik had de film willen zien. Hij trek me naar zich toe en ik begin hem te slaan. Hij pakt mijn armen vast en kust me weer. Ik herinner me weer dat dat heel lekker is en laat de rest gewoon gebeuren.
Hij staat op en maakt mijn broek, die ik ondertussen dicht heb gedaan, weer open. Chris trek mijn broek en string voorzichtig naar beneden. Net ver genoeg dat je mijn kut kan zien. Hij komt dichter bij en kust me. Voor ik het weet, likt hij me. Ik weet niet wat me over komt, maar wat is dit lekker!

Na een tijdje stopt hij. Ik ben niet klaar gekomen, gelukkig, anders heeft de bios erg een ranzige plek bij. We lopen de zaal uit en ik loop naar de wc om mijn haar te fatsoeneren.

De rest van de middag hebben we een paar winkels bezocht en heerlijk gegeten in een Japans eethuisje.


Aantal keer bekeken: 9795
Waardering: 4.53 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online