Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De bleke vrouw.

U leest om dit moment het verhaal De bleke vrouw gepost door Fien D.. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Fien D.
Gepost op: 2010-8-22

Verhaal:

De bleke vrouw
Op een donkere, regenachtige avond zat Lily tv te kijken. Ze woonde al een paar jaar alleen en soms voelde ze zich eenzaam. Haar kat Frutsel lag op haar schoot. Het was al 23uur. Opgeslokt door het donker zat ze in haar zetel. Want alleen de tv gaf licht. Lily had een klein huisje. Maar het was wel gezellig. Ze hoorde in de verte de donder roffelen. Het was niet zo interessant op tv en Lily keek soms eens door het raam om te zien of het buiten nog niet was ondergelopen door de regen. Even later draaide ze haar hoofd om nog eens te kijken, maar in de plaats dat ze regen zag, zag ze een enge, oude vrouw staan! Ze keek recht in Lily's ogen. De vrouw was lijkbleek en had ravenzwart haar. Oude, gescheurde, grijze voddenkleren hingen om haar lijf. De vrouw liep verder de tuin in. Lily werd bang en verstopte zich samen met Futsel achter de zetel voor als de enge vrouw door het volgende raam zou kijken. Toen de vrouw bij het volgende raam kwam, bleef ze even kijken en liep toen direct door. Lily was doodsbang en ze klemde Frutsel stevig tegen zich. Een paar seconden later hoorde Lily de achterdeur opengaan. Vliegensvlug rende ze met Frutsel in haar armen naar de voordeur. Ze trok hem open en liep verder naar de auto. Lily zette Frutsel op haar schoot en ze startte de motor. Ondertussen was de vrouw al overal aan het zoeken. Toen de vrouw buiten een auto hoorde startten, rende ze meteen naar buiten. Lily reed richting autostrade, want daar kon ze supersnel rijden omdat er bijna geen bochten waren. Op de borden zag ze de stad waar haar ouders woonden staan. Ze besloot om er naartoe te gaan. Lily nam de afslag naar die stad. Ze keek even in haar achteruitkijkspiegel. Daar zag ze het gezicht van de enge, afgrijselijke vrouw, maar dit keer zat haar gezicht vol bloed en wondes! Ze keek weer recht in Lily's ogen. Van schrik gaf Lily een ruk aan het stuur. Haar auto vloog de struiken in. Takken krasten tegen de ramen. De auto kwam tot stilstand doordat hij hard tegen een boom botste. De stam brak krakend af en viel met een klap op de auto. Lily voelde verschrikkelijke pijnscheuten. Toen werd alles zwart...

Tatutatutatutatutatutatutatutatu! Een ambulance kwam aangereden. De brandweer brak de auto open en toen legden de spoedartsen Lily op een brancard. Raar maar waar: Frutsel was ongedeerd. Frutsel mocht mee naar het ziekenhuis. Lily's auto was helemaal kapot. Alleen de achteruitkijkspiegel was niet kapot, er zat zelfs geen krasje op! De volgende dag kwamen Lily's ouders naar het ziekenhuis om Lily te bezoeken die na een zware operatie aan het slapen was. Toen ze wakker werd vertelde ze alles aan haar ouders. Haar ouders zeiden dat als ze uit de kliniek mocht, ze dan bij hen mocht wonen. Dat vondt Lily goed. Frutsel was ook in de kamer. Het beestje mocht ook bij Lily's ouders wonen. Na 4 dagen mocht Lily de kliniek verlaten. Ze was blij dat ze bij haar ouders mocht wonen. De volgende ochtend was Lily zich aan he klaarmaken in de badkamer. Het was 9u.9. Ze was oorringen aan het aandoen en ze liet er eentje vallen. Ze bukte zich om het op te rapen en toen ze weer recht kwam zag ze de oude vrouw in de spiegel! Ditkeer zag de vrouw er goed uit. Want ze was niet meer zo bleek en ze had een gewoon grijs kleedje aan. De wondes en het bloed van op haar gezicht waren verdwenen. Nog geen seconde later stak de vrouw haar arm uit en haar hand kwam uit de spiegel! Er was wit licht bij haar hand. Lily deinsde achteruit,maar de arm werd langer en langer. Lily was ondertussen tot tegen de muur gekomen. De hand kwam vlakbij Lily en raakte haar aan. Vanaf dan was Lily voor altijd verdwenen. Haar ouders waren bang voor de badkamer en lieten een niewe zetten. En Frutsel? Frutsel werd goed verzorgd door Lily's ouders, maar iedere dag om 9 na 9 uur begon ze vreselijk te miauwen...Aantal keer bekeken: 4141
Waardering: 7.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online