Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De boodschap.

U leest om dit moment het verhaal De boodschap gepost door Nanou Gevaert. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Nanou Gevaert
Gepost op: 2010-8-29

Verhaal:

De boodschap
Een meisje an ongeveer 10 jaar oud ging logeren bij een vriendinnetje. Ze graaide allemaal spullen bij elkaar. Ze had haar pyjama wel vergeten. 'Oops, wacht hoor!!' Ze ging naar boven. Ze zag een boodschap in stift: 'Neem deze pyjama mee... Of er gaat iets ergs gebeuren.' Er stond een pijltje bij. Het was erg koud. en met die pyjama ging het niet warmer worden: een topje en shortje. Ze nam het mee. Ze verborg het voor haar moeder. Ze gaf haar moeder een kus en nam haar zak mee. Onderweg stond er een man opeens voor haar. Het was Orlando Bloom!! Die gaf haar 20 euro. 'Take it.' zei hij. Ze nam het meer al te graag aan. Toen ze arriveerde maakten zij en het vriendinnetje meteen al veel plezier. Toen ze sliepen zei het vriendinnetje: 'Ow... Wat koud... Neem dit deken!! Verwarmt je.' Ze nam het deken. Toen haar pyjama aandeed, keek ze naar het dekentje. Er stond een boodschap op: 'Gebruik dit niet...' Ze gebruikte het niet. Die nacht, was ze vergeten haar tanden te poetsen. Ze ging vlug haar tanden poetsen. toen ze terug kwam, stond er op de muur geschreven in bloed: Leuk dat je het lciht niet aandeed...' Ze schrok. Meteen keek ze naar haar vriendin. Die lag te slapen. Ze hoorde iets druipen. Er viel een spetter bloed op de grond. Ze keek overal rond, ook boven zich. Toen ze op het bed ging zitten. Kwam er een roode vlek op. Ze keek ernaar, toen zag ze een snee in haar been. Ze maakte haar vriendn wakker. Die werd wakker. Meteen viel de vriendin ze haar aan. Ze schrok heel hard en sprong uit het raam. Terwijl ze viel dacht ze bij zichzelf: 'SHIT!!!!!' Ze belandde. 'Au...'
'Oops... Sorry... Ik dacht dat je een monster was... Ik wou je niet uit het raam laten springen.' zei ze. 'Geen probleem...' kreunde het meisje.toen ze weer in de kamer was, speelden ze spelletjes. Ze hoorden opeens: KRGGGGG... DRUP... ZOEF... Ze stopten met het spelletje. Opeens zagen ze een zwarte gedaante...
Allebei werden ze vermoord...

Aantal keer bekeken: 2410
Waardering: 4.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online