Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De bos zit vol gevaren....

U leest om dit moment het verhaal De bos zit vol gevaren... gepost door ScaryStoryMan. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: ScaryStoryMan
Gepost op: 2011-4-27

Verhaal:

De bos zit vol gevaren...
Een pas getrouwd stel gaat op huwelijksreis. Om bij het hotel te komen kunnen ze kiezen: over de snelweg en twintig kilomter omrijden, of via een pad door het bos. Het stel kiest voor de weg door het bos. Jammer genoeg komen ze in het midden van het bos zonder benzine te zitten.
Wat nu? De man stelt voor om het pad te volgen en ergens benzine te halen. De vrouw blijft achter in de auto en wacht op de terugkomst van haar echtgenoot. Ondertussen is het donker geworden.

De vrouw wordt na een tijdje toch een tikkeltje bang. Overal in het bos klinken geluiden en het lijkt wel alsof er iets op de achterruit tikt. De vrouw sluit snel alle deuren en doet net of ze niks hoort. Na een tijdje valt de vrouw in slaap.

De volgende ochtend wordt de vrouw wakker van sirenes en een politi-agent die op het raam tikt. Hij vraagt of de vrouw uit de auto wil stappen. De agent raadt haar aan om zeker niet achterom te kijken.

De vrouw is nieuwsgierig en kijkt toch om. Op de ruitenwisser van de achterruit zit het afgehakte hoofd van haar man.

Aantal keer bekeken: 3161
Waardering: 7.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online