Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De bruiloft.

U leest om dit moment het verhaal De bruiloft gepost door Suzanne B.. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Suzanne B.
Gepost op: 2009-5-19

Verhaal:

De bruiloft
Suzanne is de naam, 43 jaar. Het was de dag dat mijn zoon Niels van 23 in het huwelijksbootje stapte met Sabien van 21. Ze was 4 maanden zwanger van hun eerste kindje. Niels’ vader en ik zijn al gescheiden sinds Niels’ zevende jaar omdat ik toen mijn huidige man Hans heb ontmoet waar ik inmiddels twee dochters mee heb. De bruiloft werd gehouden in het dorp waar Sabien vandaan komt waar ze nu ook samen een huisje gekocht hadden. Omdat het van bij ons tweeëneenhalf uur rijden is mochten wij bij de vader van Sabien in het huis overnachten. Mijn ex zou met zijn vrouw bij onze zoon thuis overnachten.

De huwelijksceremonie en het feest waren prachtig en het leek erop dat het een geslaagde dag zou worden. Helaas, niet dus. Rond half twee ’s nachts gingen mijn ex en mijn man Hans met hun stomdronken koppen met elkaar op de vuist. In een poging ze uit mekaar te halen en te houden keerden ze zich beiden tegen mij. Koppig als Hans is reed hij boos en dronken naar huis. Het feest was voorbij. Sabien was erg overstuur en mijn zoon was treurig. Ik moest huilen en had ook geen zin meer om te feesten. Ik voelde me boos; droevig; schuldig en onmachtig tegelijk. Wat de mooiste dag van hun leven had moeten worden werd door een ordinaire knokpartij verpest.

De feestvreugde was weg en iedereen ging naar huis. Ik reed met de vader van Sabien mee in de auto. De moeder van Sabien is gestorven toen de meid elf was. Vanaf toen heeft hij haar alleen opgevoed en ik moet zeggen dat hij een goede klus heeft afgeleverd. In de auto zat ik nog wat te huilen en hij probeerde me te troosten. Thuis aangekomen stelde hij voor dat we samen nog wat whisky konden drinken en wat praten. Hij was een goed mens en deed zijn uiterste best om me te troosten. Omdat ik toch ook redelijk dronken was stelde hij voor om me naar bed te brengen.

Hij ondersteunde me naar de logeerkamer en hij liet me achterover op bed zakken. Hij trok mijn laarzen uit en vroeg of ik een pyjama bij me had. Ik zei dat ik er geen bij me had, dat ik altijd naakt sliep. Hij vroeg of ik de rest verder zelf uit trok of dat hij moest helpen. Ik zei dat hij het maar moest doen want hij had toch wel vaker blote vrouwen gezien. Zijn antwoord hierop was dat dat toch al heel lang geleden was.

Toen ik mijn kleren uit had lag ik op bed en hij keek naar mij. Plots begon hij te huilen en zei dat ik zo mooi was en dat het zo lang geleden was dat hij zo kort bij een naakte vrouw was geweest. Hij zakte al huilend op de knieën. Ik zette een hand achter zijn hoofd en drukte hem langzaam tussen mijn gespreide benen in een poging hem troost te bieden. Hij begon dankbaar doch gretig te likken. Zijn handen kwamen omhoog en hij vatte me bij mijn borsten. Hij kneedde ze vol overgave en liet mijn tepels tussen zijn vingers doorglippen. Wat een zalig gevoel. Hij deed het lekker liefdevol. Het moment was aangebroken dat hij zijn eigen kleren begon uit te trekken en zijn prachtige erectie floepte uit zijn onderbroek.

Hij had een flinke lul die spontaan begon te druppen. Hij sopte één keer in mijn natte kier om zijn kloppende eikel als het ware in te vetten en trok me om zodat ik op mijn buik op bed lag met de knieën op de grond. Hij legde zijn in kutsap doordrenkte puddingbuks aan tegen mijn bruine stuiver en begon met subtiel geweld voorwaartse druk op te bouwen. Het koste even wat souplesse om de rand van zijn eikel achter mijn sluitspiertje te manouveren maar eenmaal voorbij dat punt knalde hij erin met de kracht en het geluid vergelijkbaar als van een kurk die losschiet van een champagnefles.

Met het ritme van een goed geoliede machine pompte hij in mijn endeldarm op en neer. Met een bruuske beweging trok hij zijn Duits helmpje weer met een plop uit mijn pretster. Vervolgens dirigeerde hij mij op mijn rug met mijn hoofd langs het bed af en bracht zijn toefje richting mijn mond en liet hem regelrecht mijn keel ingroeien. Teder neukte hij mijn hoofd en respectvol hield hij mijn keel met beide handen beet zodat hij zo diep mogelijk in en uit kon schuiven. Met zijn duimen kon hij voelen hoe aan de binnenkant van mijn keel zijn eikel voorbij kwam fietsen. Hij drukte zijn duimen wat aan om de druk op zijn staaf wat op te voeren en hij masseerde zijn eikel als het ware door mijn keel heen.

Al kokhalzend wendde ik een andere positie aan om mijn zuurstoftoevoer te hervatten. Ik nam plaats op mijn knieën en stelde mijn hoofd weer ter beschikking. Zijn degen ging weer op zoek naar mijn amandelen en ik voelde zijn adamsappel in mijn keel kloppen en ik trakteerde hem op een overheerlijke pijpbeurt. Met zijn knots diep in mijn keel likte ik met het puntje van mijn tong zijn ballen. Hij lepelde zijn teelballen stuk voor stuk achter mijn ondertanden zodat zijn hele jachtgeweer met patronen en al in mijn mond vrij werden gemaakt van kruidresten.

Hij trok hem eruit en ik kiepte achterover op mijn rug. Hij gooide mijn benen over zijn schouders en drong binnen in mijn schietbaan. Hij ging erin als een warm mes in een pakje boter. De laatste slagen waren nabij want ik voelde zijn zaad opborrelen vanuit zijn zware kloten die tegen mijn anus aan bungelden. Hij begon steeds zwaarder te ademen en was bezig zijn kelder leeg te pompen. Hij schoot met scherp haast mijn eieren van hun stokjes. We bereikten samen het hoogtepunt. en hij liet zijn slappe lollie nog heel eventjes in mijn volgeblafte kut hangen. Hij kroop van me af en we kusten en knuffelden ons in slaap onder de wol. Was het toch nog een geslaagde afsluiting van de dag, voor ons tweetjes dan althans.

Een tijdje erna bleek dat ik zwanger ben van Sabien’s vader en hebben we besloten dat we samen dit kind willen gaan opvoeden. Tot de geboorte hou ik Hans nog even aan. Het is wel grappig als je erbij nadenkt dat Sabien en Niels hun zoontje kregen en enkele maanden erna hun halfbroertje wordt geboren die ook meteen het oompje is van zijn oudere neefje.


Aantal keer bekeken: 16878
Waardering: 5.95 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online