Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De dag dat.

U leest om dit moment het verhaal De dag dat gepost door Cutiepie900. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Cutiepie900
Gepost op: 2009-6-5

Verhaal:

De dag dat
De dag dat ik 18 werd, gingen ik en mijn vriendinnen uit.
Eerst allemaal optutten, elkaars kleren passen en toen in de auto naar Amsterdam. We zouden van club naar club gaan. ik was net weer een aantal weken vrijgezel en ik had zin in een lekkere jongen dus dat was the main goal of the evening!
eenmaal aangekomen in Amsterdam liepen we meteen de club binnen en bestelde we een aantal drankjes. "oeps ik knoeide op het shirtje van mijn beste vriendin dus besloten we eventjes naar de wc te gaan.
toen we bij de wc kwamen stond er een lange rij dus besloten we, toen er eenmaal een hokje vrijkwam, eventjes samen te gaan. toen we in het hokje stonden zei mijn vriendin in eens dat ze zo geil werd van alle drank en begon ze me te zoenen. ik vond dit niet erg aangezien ik ook al erg aangeschoten was. ze zei het is je verjaardag en trok mijn minirokje naar beneden. ze begon mijn benen te kussen en daarna mijn clit. jezus mijn beste vriendin sinds groep 2 kon er wat van! ze liet me zo lekker klaar komen en ik genoot er van. ze zei dit is mijn verjaardagscadeau ik hoop dat je er veel plezier aan hebt beleefd.
toen we samen de wc uit kamen zagen we Michael. een Engelsman van 22 die vaker in Nederland was. na een avond elkaar op te staan geilen ging ik alleen met hem mee in zijn auto en reden we naar zijn hotel. zodra we in zijn kamer stonden trokken we elkaars kleren van het lijf, hij deed de douche aan en we gingen er samen onder.
oh wat had die man toch een grote pik. we stonden dicht tegen elkaar aan in de douche en michael tilde mijn ene been op en ging met zijn grote lid in mijn kutje. toen hij er in ging sidderde mijn lichaam van genot. heel rustig ging hij in me en weer eruit steeds ietsjes sneller. toen tilde hij me helemaal op en legde hij me op het bed. we waren allebei nog nat en warm van de douche.
ik zoog zijn pik af en vlak voordat hij klaar kwam begon hij mij te beffen en te vingeren tegelijk. toen ik bijna kwam stopte hij plagend en ging hij weer met zijn enorme pik in mij.
steeds sneller totdat hij in mij klaar kwam en ik gek werd van genot.
de dag van mijn 18e verjaardag had niet lekkerder geiler en heter gekunt.

Cutiepie900

Aantal keer bekeken: 7141
Waardering: 4.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online