Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De donkere nacht .

U leest om dit moment het verhaal De donkere nacht gepost door Mily. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Mily
Gepost op: 2011-4-18

Verhaal:

De donkere nacht
Donderdag 14 april kwam mijn vrienddin slapen. We hadden alles voorbereid : zij nam het drank mee en ik zorgde voor een film en eten. Ik had een mooie film meegenomen van de bib. Maar een uur na de afspraap kwam ze nog niet. Ik wasongerust en belde haar ,maar ze nam niet op! Ik bben naar buiten gegaan en zag dat het vollemaan was. Inneens hoorde ik gekraak. ik verschrrok had maar hetwas maar mijn poes

Aantal keer bekeken: 2101
Waardering: 2.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online