Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De dood komt terug!.

U leest om dit moment het verhaal De dood komt terug! gepost door Quinty. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Quinty
Gepost op: 2010-12-31

Verhaal:

De dood komt terug!
Op een dag verhuisde een gezinnetje naar een plekje waar alleen maar griezel verhalen werden verteld over wat daar gebeurd was.De volgende dag gingen ze vliegerenzo,n klein jongentje van 4 werd door hele grote bussen overgereden ze begraafde hem op een hele speciale begraafplaats die naast hun huis was die nacht zag de vader allemaal lichtjes die naar de begraafplaats volgde hij ging dus naar de begraafplaats hij zag het jongetje dood weer opstaan hij schrok en rende weg maar de overbuurman werd vermoord door dat jochie samen vermoorde ze ook de zus van dat broertje daarna de moeder maar dat jochie deed altijd een smoesje verzinen met ik kom met je spelen toen was de vader aan de beurd hij zag zijn vrouw dood maar dat kon die man niet schelen ze zoende mnaar die vrouw had stiekem een mes een vermoorde de man


EINDE. GROETJE QUINTY

Aantal keer bekeken: 2006
Waardering: 4.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online