Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De eerst nacht samen.

U leest om dit moment het verhaal De eerst nacht samen gepost door aftertomorrow. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: aftertomorrow
Gepost op: 2009-7-24

Verhaal:

De eerst nacht samen
Het was de eerste keer, in de twee jaar tijd dat wij iets hadden,dat we bij elkaar bleven slapen. Mijn ouders doen er altijd moeilijk over en nu waren ze voor een paar dagen weg en zag ik mijn kans.

Ik nodigde mijn vriend uit om te blijven slapen. Eerst zouden we bij hem thuis samen koken, een film kijken op tv en dan naar mijn huis fietsen. Omdat ik altijd ’s avonds douche, moest ik nog douche. Hij liep me achterna en stapte met mij de douche in. Hij had al een enorme paal en die zat behoorlijk in de weg in de kleine douchecabine. Hij stapte als eerst in en daarna ik. Hij pakte me van achteren vast en duwde zijn paal tegen mijn kontje. Onder tussen pakte hij mijn borst vast en begon er in te knijpen. Met zijn andere hand vingerde hij me, terwijl hij mijn tiet kneed en me kuste. Wat voelde dit heerlijk met het stromende water over me heen. Na een tijde stopte hij er mee gingen we ook echt douche. We zeepte elkaar in en voelde hoe glibberig ons lichamen waren. Nadat we het hadden afgespoeld droogde we ons af en gingen we zonder kleren op bed liggen.

We zetten een muziekje aan en kussen en strelen elkaar. Hij duwt me op mijn rug en zoent me. Eerst op mijn mond en daarna steeds meer naar mijn nek toe, mijn oorlel en dan steeds lager. Bij mijn tieten begint hij te zuigen en te likken. Langzaam gaat hij lager en lager. Ik word helemaal gek. Als hij bij mijn kut is aangekomen, ontwijkt hij die aan likt te binnenkant van mijn dijen. Heel even likt hij mijn kut en gaat daarna naast me liggen. Hij streelt mijn buik en steeds lager. Hij vingert me en stopt er één vinger in terwijl hij met een andere vinger of mijn clit heen gaat. Hij stopt er nog een vinger in en begint me te likken. O, Wat voelt dit toch lekker. Ik kan het niet meer opbrengen om mijn kreunen te onderdrukken. Na een tijdje stopt hij weer, want hij krijgt mij toch niet klaar. Hij gaat weer op me liggen en begint weer boven met kussen en steeds lager tot hij bij mijn kut is en mijn kut helemaal gek maakt met z’n tong.

Als ik nog steeds niet tot mijn hoogte punt ben, stopt hij en gaat naast me liggen. Ik begin hem te trekken en voel dat hij het niet lang houdt. Hij zegt dat ik op mijn buik moet liggen. Hij legt zijn lul tegen mijn kontje aan en begint me te kussen in mijn nek en steeds lager, tot hij bij mijn kontje is. Dan begint hij er over heen te likken tot aan mijn kut. O, wat een heerlijk gevoel. Dit doet hij een paar keer en ik word weer helemaal gek. Ik lig weer op mijn rug en hij komt op me liggen. Langzaam duwt hij zijn dikke lange lul in mijn kut. Heel langzaam, zodat ik hem de hele tijd blijf voelen. Langzaam gaat hij op en neer, steeds sneller en harder tot hij bijna komt, dan gaat hij er weer uit.

Ik wil over je tieten heen komen, zegt hij. We lopen naar de badkamer en hij spuit over me heen. Het voelt heerlijk warm en glijdt langzaam tussen mijn tieten door, naar mijn kut. De douche staat al aan en voor de tweede keer deze avond, staan we samen onder douche. Hij blijft maar aan me zitten en ik aan hem. Onder tussen heeft hij weer een paal en ik kan het niet laten om hem even in mijn mond te nemen en er lekker aan te zuigen. Onder tussen speel ik met z’n ballen en voel dat hij bijna komt. Ik stop, droog me af en trek mijn pyjama aan. Hij volgt mijn voorbeeld en kruipen samen in bed. We hebben heerlijk geslapen.


Aantal keer bekeken: 11403
Waardering: 5.51 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online