Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De eigen van Amber.

U leest om dit moment het verhaal De eigen van Amber gepost door Sjors. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Sjors
Gepost op: 2012-10-20

Verhaal:

De eigen van Amber
Eindelijk Amber had een eigen woning gekocht.
Op 24-11-2009 heb ik al eens een stukje gemaakt over Amber ons buur meisje, en hier zou een vervolg op komen als Amber op zich zelf ging wonen.
Het was eindelijk zo ver Amber heeft heel lang gezocht naar een huur huis maar ze kwam daar voor steeds niet voor in aanmerking omdat ze te veel verdiende en eigenlijk te weinig om een huis te kopen. Maar nu de huizen prijzen steeds zakte heeft ze toch een opknap woning gekocht.
Aan mij had ze gevraagd of ik voor haar de keuken en de bad kamer op nieuw wou betegelen zodat er alles piek bello uit kwam te zien.
Dit was geen probleem en ik heb dit dan ook gedaan, soms was ik alleen aan de gang en soms waren we met zijn tweetjes. Op een keer zij ze tegen mij buurman weet jij nog toen ik naar jullie huis ben komen kijken en hoe we jullie huis hebben in gezegend. Waar op ik haar had gezegd hoe ik hier regel matig met veel plezier aan terug dacht, waar op Amber zij dat dit ook bij haar nog vers in gedachten zat en ze dit in haar fantasie zeker nog 1 maal per week herbeleefde.
Bij deze gedachte alleen al kreeg ik spontaan een stijven wat ook Amber natuurlijk op viel, en tegen mij zij dat hij maar moest wachten tot haar open huis was. Na ruim twee maanden was het zo ver Amber hield een open huis en iedereen was uitgenodigd om 14.00 uur tot 17.00 uur langs te komen.
Alleen op onze uitnodiging stond van 16.00 uur tot ………. we uitgefeest waren, dus kwam ik samen met mijn vrouw pas om 16.00 uur op het open huis feestje, waar we iedereen moesten uitleggen waarom we zo laat waren. Maar Amber sprong voor ons in de bres en zij dat ze dat verkeerd op onze uitnodiging had vermeld en ons ter compensatie en voor de hulp die ze van mij had gehad ons mee uit eten zou nemen, zo had ze achter af gezien haar plan allang uitgewerkt.
Zo tegen 17.00 uur was dan ook iedereen vertrokken, met achter lating van de nodigen afwas. We konden Amber hier ook niet mee laten zitten dus gingen we maar helpen, mijn vrouw had een sopje gemaakt voor de afwas en ik had de theedoek alvast maar gepakt. Amber ging even weg ik ben zo terug zij ze, en dat was ook zo ze kwam bijna geheel naakt terug met alleen een keuken schortje om ging ze wijdbeens tussen ons in staan en zij nu wil ik samen met jullie mijn huis inzegenen.
Ik moest me toch wel inhouden go wat werd ik ook geid van het idee alleen al, ik pakte wat sop uit de spoel bak en ging er haar kontje mee inzepen wat zijn dat toch twee verrukkelijke biljetjes
Mijn hand zocht ook snel haar spleetje op wat al zo nat als een spons bleek te zijn, ik had geen enkele moeite om een paarvingers naar binnen te werken en met mijn andere hand haar klitje te masseren. Mijn vrouw pakte ook wat sop en begon haar borstje ook te masseren en binnen enkele tellen zakte Amber bijna door haar knieën van geiligheid en kwam dan ook zeer snel klaar.
Ze draaide zich om en keek mijn vrouw aan en stroopte snel mijn broek naar beneden en pakte mijn stijve lul dan ook lekker vast, en voor mijn vrouw maar iets kon uitbrengen zat er ook een hand van Amber aan haar natte kutje te voelen.
Zullen we maar naar mijn slaapkamer gaan zij Amber wat ons dan ook het beste leek en in een mum van tijd waren we alle drie naakt en mijn lul stond op springen deze had niet veel nodig.
Onder goed keuring van mijn vrouw mocht ik hem bij Amber in haar kutje stoppen als Amber het kutje van mijn vrouw deed likken wat gelijk door Amber gedaan werd.
Wat ben ik toch een bofkont zij ik tegen de Damens dat ik toch zo’n lekker strak kutje mag neuken en kan toe kijken hoe ook mijn vrouw verwend wordt, na een minuut of 5 kwam ik bijna klaar en wilde mijn lul uit Amber haar kutje halen maar die wilde daar niets van weten kom zij ze ik gebruik de pil en wil die heerlijke staal sperma we in mijn kutje voelen stromen waar op mijn vrouw zij voor uit dan.
Gillend van genot trok Amber haar kutspieren nog eens bij elkaar en mijn sperma stroomde zo naar binnen en liep langs haar benen naar beneden. Ik kreeg gelijk de opdracht om dit zelf schoon te likken en dit te doen zonder tegen spraak. Dit had ik nog nooit gedaan een kutje met sperma schoon likken en wel mijn eigen sperma inslikken maar dit wond mij toch weer wel op en stond dan ook binnen de korsten keren met een stijven.
Je wacht maar eens even zij Amber nu gaan we samen eerst jou vrouw een gillend laten klaar komen.
Ze haalde een grote dildo en vibrator te voorschijn en we gingen hier samen mee aan de slag Amber stopte een kant van de dildo bij mijn vrouw in haar kutje en de andere kant bij haar zelf ,en begon langzaam te rijden op mijn vrouw en ik moest hen om de beurt met de vibrator bewerken.
Niet alleen mijn vouw kwam luidkeels klaar maar Amber zelf ook. Na dat ze diverse keren gekomen waren was ik weer het aangename slachtoffer. Amber had wat glij middel aan haar vingers gedaan en ging hier mee met 1 vinger in mijn kontje zitten roeren terwijl ze mijn lul zelf bij haar in haar kontje liet verdwijnen. Mijn vrouw ging toen Amber klitje masseren wat weer leden tot een klaar komende en gillende Amber.
Na dat ik weer een zaad lozing had gedaan waren we alle drie geheel uitgeput en gingen snel onder de douch waar ik nogmaals door Amber ben gepijpt en afgetrokken. Ik dacht dat lukt niet meer maar dat had ik mis die meid lijkt wel on verzadig baar .We zijn in de buurt van haar woning uitgaan eten en na afloop zouden we nog een afzakkertje bij Amber in de woning nemen. Zo gezegd zo gedaan, na het tweede bakje koffie begon Amber met haar hand aan haar kutje te spelen mijn vrouw werd hier ook weer geil van en de dames hebben voor mijn ogen nog een voortreffelijk spektakel gezorgd.
We hebben nu afgesproken dat we toch hier bij laten al moet ik er nog vaak aan terug denken en mij zelf zit af te trekken met Amber in mijn gedachten.

Groet de buurman


Aantal keer bekeken: 59454
Waardering: 7.99 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5175
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online