Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De geest?.

U leest om dit moment het verhaal De geest? gepost door De geest of iemand anders?. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: De geest of iemand anders?
Gepost op: 2010-1-23

Verhaal:

De geest?
Op een avond om half 10 en maxime alleen thuis is en een film zit te kijken wordt ze gebeld. ze hoort alleen maar een raar gekraak door de hoorn.Ze legde de telefoon weer neer en ging verder kijken. Een paar minuten later deed de televisie heel raar, hij maakte het zelfde geluid als wat er uit de telefoon kwam en gaf zwart-wit beeld.Opeens zag ze zich zelf zitten op de bank, het leek een beetje op een spiegel. Toen ze op eens in de tv zag dat er achter haar een schaduw kwam van achter de bank.Ze was zo bang dat ze met een kussen op haar hoofd op de bank ging liggen. ze zag nog een klein beetje licht.Toen op dat momment zag ze dat er weer een schaduw liep en begon het licht te knipperen, opeens viel het licht uit en lag ze een paar minuten zweigend op de bank. Ze wou weer opstaan maar toen ze opeens iemand hoorde lopen ging ze gauw weer liggen.Toen het weer een paar minuten stil was hoorde iemand hijgen,ze ging keihard gillen en hoorde niets meer. Toen ging ze naar de lamp toe en deed hem aan ze keek rond maar zag helemaal niemand.Ze pakte de telefoon en belde haar ouders, Ja.. hallo met maxime er is iemand alleen... even was het stil maar toen haar moeder iets wou zeggen viel de telefoon.Ze zag de deur open gaan en de gordijnen bewegen,maar er stond geen raam open. De computer ging aan er werd iets in getikt. Er stond: IK HOOP VOOR JE DAT JE OUDERS VROEG THUIS KOMEN WANT JE WEER MAAR NOOIT...>:)
Maxime was in paniek en wist niet wat ze moest doen ze ging naar buiten, voor haar huis was alleen maar een plein met 1 lantarenpaal. Ze keek in het rond en zag dat de lantarenpaal knipperde. Gauw ging ze weer naar binnen en nam een slok water. Ze keek uit het raar en zag iemand staan. Gauw knipperde ze haar ogen en zag niemand meer staan, alleen nog maar een wazig vlek op het raam dat snel weer verdween. Ze dacht ik zie gingen zie niet waar zijn laat op maar eens gaan liggen. Ze ging liggen en viel snel in slaap.


Later die avond toen haar ouders weer thuis kwamen was er geen spoor meer van maxime, ze zagen alleen een open staande deur en een gescheurd gordijn. Ze waren al bang voor het ergste en hebben de politie er bij gebracht.Maar ook die wisten niets van maxime te vinden. Maxime is nooit meer terug gevonden. Dus blijf nooit alleen thuis je weet maar nooit wat er allemaal kan gebeuren!

Aantal keer bekeken: 4936
Waardering: 8.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online