Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De geile Vriendinnen !!.

U leest om dit moment het verhaal De geile Vriendinnen !! gepost door Dewi. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Dewi
Gepost op: 2011-6-12

Verhaal:

De geile Vriendinnen !!
Sara belde me op om straks naar de bioscoop te gaan. Ik antwoordde gelijk ja leuk. Die avond kwam ze plotseling de kamer binnen lopen, ik schrok me rot ik was vergeten dat ze en sleutel had van me flat. ik vertelde dat ik niks had om te dragen. Maar haar ogen waren verdwaald naar mijn zwarte bh. Ik keek door haar naar mijn bh en merkte dat het te klein was en me tepel der bijna uithing. Ik bloosde en draaide me om. Ik voelde twee handen om me middel langzaam terug naar me rug glijden om mijn bh los te maken. Ze streelde zachtjes aan me tepels. Ik draaide me om en keek haar aan, ze fluisterde zachtjes in me oor, is jou kutje ook zo overhit. Ik stortert en zei ik weet het niet. Voordat ik kon zeggen. Duwde ze me op me bed. Ze wrijfde met haar hand over mijn slipje en kuste me borsten. Ik voelde dat ik geil werd. ze wreef steeds harder over me slipje en voor ik wist voelde ik een vinger over me clit heen strelen ze sloeg er zachtjes om en ik gilde klein beetje van genot. Dat maakte haar nog geiler, en ze trok me slipje uit en zoog aan me clitje, en ging tergelijk met der vinger in me kut. Toen ze merkte dat ik nog geiler werdt en natter. stopte ze der tond in me kut en likte al het kutvocht weg. en ze kwam langszaam omhoog en zuigde aan me tepels. ze keek me aan met die ogen van nu is jou beurt. En ik kuste haar en duwde der van me af en ging op haar zitten, ik trok haar shirt uit en streelde haar tepels, ik likte der navel en trok der rokje en der slipje langzaam uit ik wreef over haar mooie kutje en merkte al gauw dat ze erg nat was. ik stopte een vinger in der kut en ging erg hard op en neer, ze kreunde heerlijk ( Jaa jaa harder)..
ik ging steeds sneller en merkte dat mijn vingers zeiknat werd, ik likte het af en begon der clitje te massseren. ik stopte me tong in der kut en zoog en sabbelde der aan. ik stop op en pakte me dildo uit de la. en ik keek der ontdeugend aan. ik duwde der op der buik, ik streelde eerst der Sterretje en likte der aan om der sterretje wat natter te maken. Ik duwde langzaam de dildo in der ster en ging steeds sneller en sneller. Ze hielp handje mee en stopte der eigen vingers in der kut. en hoe harder ik ging hoe sneller zij ook ging. ze kwam klaar en draaide der om, en ik likte der vingers af. ze ging op me zitten ging met haar kutje tegen de mijne aan en ik voelde haar klaargekomen kutje tegen mijn natte kutje komen. ik kreunde heerlijk. Ze ging steeds sneller. ik pakte dildo en stopte het in me kut en ging snel op en neer, ze nam het van me over en hield met der mond der dildo vast en bewoog via der mond. ik kwam klaar doordat zei zo geil de dildo vast hield. ze likte mijn kutvocht van de dildo, en lachte naar mij. Ik lachte terug. En zei denk dat de film niks meer wordt. Ze lachte en zei ik denk ook niet. En voor dat ik wist begon alles overnieuw !

Eind.

( Sorry voor de spellingfouten
en kommas en punten. )

Aantal keer bekeken: 28256
Waardering: 4.91 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online