Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De gijzeling.

U leest om dit moment het verhaal De gijzeling gepost door Jarrin en Jelmer. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Jarrin en Jelmer
Gepost op: 2011-7-22

Verhaal:

De gijzeling
De gijzeling
Het was avond. Bram, Janne en hun vader Jos, zaten aan tafel te eten. Hun moeder was al overleden. Na het eten gingen ze nog even tv kijken. Er was een enge griezelfilm op. Toen de film wel heel erg eng werd, zei de vader dat ze naar bed moesten. Toen ze de krakende trap op hadden gelopen en boven waren, hoorden ze beneden iets in de tuin. Ze gingen de trap weer af. Dit keer kraakte de trap wel heel erg. Hun vader ging naar buiten om te kijken wat het was. Toen hij de hoek om was hoorden Bram en Janne een angstaanjagende kreet. Ze renden de hoek om en zagen hoe hun vader op de grond lag. Ze renden naar de vader toe om te kijken of hij nog leefde. Toen zagen ze opeens niks meer doordat er een zak over hun hoofd werd getrokken.

EINDE
VRAAG: WIE WAS DE GIJZELAAR?
De meester.
VRAAG: WAAROM?
Omdat Bram en Janne de meester altijd belachelijk maakten.Aantal keer bekeken: 3174
Waardering: 7.24 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online