Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De gouden voetbalschoenen.

U leest om dit moment het verhaal De gouden voetbalschoenen gepost door Mama Chantal. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: Mama Chantal
Gepost op: 2007-8-18

Verhaal:

De gouden voetbalschoenen
De Gouden voetbalschoenen,

Zoon 50 jaar geleden werd Joep geboren, nog maar amper 2 jaar oud ging Joep al mee met zijn opa naar voetbalwedstrijden hier in het dorp.
Het was een arme tijd en opa had er lang voor moeten sparen, maar toen Joep 4 jaar werd en op voetballen mocht, kreeg hij van zijn opa een paar handgemaakte gouden voetbalschoenen.
Maar het waren geen gewone voetbalschoenen, nee het waren magische voetbalschoenen. Elke wedstrijd won het elftal van Joep !
Maar op een dag net voor de wedstrijd was de voetbaltas van Joep verdwenen... en zo dus ook zijn magische voetbalschoenen... heel verdrietig hebben Joep en zijn voetbalmaatjes nog heel lang gezocht naar zijn voetbalschoenen, maar helaas... Daarna verloren ze ook elke wedstrijd, De opa van Joep vond het natuurlijk heel erg maar op een dag had hij een gesprek met het team van Joep, Luister mannen zei de opa van Joep, ook al hebben ze de schoenen gestolen.. Jullie kunnen het !! Heb vertrouwen in jezelf en je teamgenoten, en jullie zullen zeker winnen.... langzaam maar zeker dachten ze over de woorden van opa na... kom op zei Joep we kunnen het !!!
Die dag wonnen ze na een hele lange tijd weer een wedstrijd en nu na 50 jaar zijn de Gouden Magische voetbalschoenen welliswaar nooit meer gevonden, maar Joep en zijn team zijn wel Kampioen geworden !!!!

Aantal keer bekeken: 4613
Waardering: 6.05 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2023 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online