Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De groene Eekhoorn.

U leest om dit moment het verhaal De groene Eekhoorn gepost door Sophie Voets. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: Sophie Voets
Gepost op: 2009-6-16

Verhaal:

De groene Eekhoorn
Er was eens een meisje. Ze heette Anna.
Na een lange tocht door de jungle kwam Anna dan eindelijk aan bij het beloofde paleis. Ze liep naar de al geopende poort. Ze klopte op de deur maar er deed niemand open. Ze wachtte en wachtte, maar de deur opende niet. Ze pakte de deurknop en trok met al haar kracht aan de deur. De deur ging langzaam open. Toen de deur op een kier stond rende er een muis naar buiten. Ze trok de deur verder open en liep naar binnen. Toen ze zag wat er binnen in het paleis was gaf ze een gil en begon ze te rennen. Ze rende en rende tot ze niet meer kon. Bij de rand van de jungle ging ze even zitten om weer op adem te komen. Na een paar minuten begon ze weer te lopen. Terug naar de stad. De zeelui hadden toch gelijk over hun spookverhalen over het paleis van Domi Bong. Terwijl ze nadacht over de spookverhalen van de zeelui was ze aan het lopen. Ze dacht niet na over waar ze heen liep. Na een tijdje kwam ze een een donker stuk jungle. Ze keek om zich heen en zag alleen met donkere algen bedekte bomen met een dik bladerdek. Ze herkende het niet maar ging niet terug. Ze keek naar haar linkerkant en zag iets wegspringen. Ze hoorde iets ritselen aan haar rechterkant en keek naar rechts. Er zat een heel schattig beestje. Het had een groene huid van schubben en goude oogjes. Het zag eruit als een eekhoorn. Het beestje rende weg en ze besloot hem te volgen. Ze rende achter hem aan. Totdat ze bij een afgrond kwam. Ze zach de eekhoorn niet meer en besloot terug te keren. Maar toen ze zich omdraaide zat de eekhoorn daar. Recht tegenover haar. Hij keek haar recht aan. Deze keer had het beestje geen goude ogen meer maar zijn ogen waren vuurrood. Het begon zwaar te ademen en liet zijn tanden zien. Zijn tanden waren scherp en lang. Toen begon hij vuur te spuwen. De eerste keer spuwde hij expres naar haar linkerkant. Maar de tweede keer spuwde hij het heete vuur recht op haar af. Ze zette een stap naar achter maar daar was geen grond. Ze viel naar achter de afgrond in. De groene eekhoorn dook achter haar aan. Een maal bij haar aangekomen sloeg hij zijn vleugels uit en pakte hij haar vast. Hij zette haar veilig op de grond in de afgrond. Even dacht ze veilig te zijn, totdat hij zijn vlijmscherpe tanden in haar keel zette.

Aantal keer bekeken: 4643
Waardering: 7.94 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2023 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online