Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De groene hand uit de t.v..

U leest om dit moment het verhaal De groene hand uit de t.v. gepost door elynarenely. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: elynarenely
Gepost op: 2009-10-30

Verhaal:

De groene hand uit de t.v.
het groene hand uit de t.v.
---------------------------
een moeder van 3 kinderen
moest naar een vergadering toe,
ze zei tegen haar oudste dochter ga voor 12 uur slapen anders komt De groene hand uit de t.v. de dochter ging na 12 uur slapen en ja hoor, het groene hand kwam uit de t.v. en vermoorde het oudste kind
een week daarna moest de moeder weer naar een vergadering toe, ze zei tegen haar "dan" uitste dochter :
ga voor 12 uur slapen want anders komt
De groene hand uit de t.v. ook die dochter ging na 12 uur slapen en de groene hand kwam uit de t.v. ook zei was daarna dood, de moeder ha dus nog maar 1 kind over, toen ze op een of andere dag nogmaals naar een vergadering moest gaan, zei ze tegen haar laatste dochter : ga voor 12 uur slapen want anders komt De groene hand uit de t.v. de dochter antwoorde daarop : "dan hak ik er een vinger af, mama !!" de moeder vertrok naar de vergadering de laatste dochter ging ook na 12 uur slapen en het groene hand kwam uit de t.v. en ze hakte er een vinger af, die morgen kwam de moeder thuis en ging aan tafel zitten met de laatste dochter, ze vroeg naar de krant en ze pakte de krant met 4 vingers

( dat betekent dat de groene hand die van de moeder was !!!!!! )

Aantal keer bekeken: 2378
Waardering: 6.68 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online