Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De grootste detective van deze eeuw..

U leest om dit moment het verhaal De grootste detective van deze eeuw. gepost door annicia_lumbala@msn.com. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: annicia_lumbala@msn.com
Gepost op: 2009-1-14

Verhaal:

De grootste detective van deze eeuw.
Een groot feest was aan de hand ten huizeWilson.Meneer Arthur Wilson (51) is een grote directeur van een productieonderneming.Ter ere van zijn verjaardag nodigde hij al zijn vrienden van “het businneswereldje” uit.Spijtig voor hem ,een paar maanden voor het grote feest,gleed hij uit.Meneer Arthur Wilson moet nu een paar weken in een rolstoel zitten.De dag van het feest lijkt alles goed te gaan;al zijn kinderen en kleinkinderen zijn er,de catering werd op tijd gebracht en zijn vrouw zag er geweldig uit.Iedereen amuseert zich op een bepaald moment hoort iedereen een gegil dat van boven kwam.Een lichaam werd gevonden en de politie kwamen ter plaatse met hem...
Jimmy Kudo liep achter de inspecteur de grote villa in.Hij zuchtte.Het leek voor hem een zaak zoals bij alle anderen.Hij had veel gehoord over de Wilson’s Industrie.Voor hem leek meneer Arthur maar een oude chagrijn die nooit een gevoel toonde.Net als nu.Jimmy zag de man in zijn rolstoel zitten,gevoeloos keek hij naar het dode lichaam van zijn vrouw.In tegenstelling tot hem stonden de gasten te snikken en te huilen. Jimmy wist het antwoord en was klaar om het met iedereen te delen.
‘De moordenaar sprong van het ene raam tot het andere’.Voor dat iedereen het gegil kon horen van het slachtoffer.Jimmy liep zelfverzekerd rond het lichaam,de gasten keken bewonderend naar de jonge detective,Jimmy keek naar de inspecteur en hij knikte dat hij mocht verdergaan.’Dat weten we omdat er geen voetsporen zijn rond het raam’.Een vrouw kuchtte luid en de ogen werden op haar gericht.’Dat is belachelijk,er is wel 5 meter tussen de ramen’!Jimmy glimlachte en keek naar de vrouw.Bedekt met alle juwelen die je maar kan vinden in de wereld.’Het is zelfs geen 2 meter om de muur te beklimmen tot aan het dak’.Hij zag toch dat de gasten met hun buren begonnen te mompelen en te hoofd schudden.’Natuurlijk heb ik de structuur en de bouw van deze villa mogen zien van de inspecteur’.Inspecteur Meguire,een ronde dikke man met een snor,kuchtte luid om de mensen te laten weten dat hij het was.Jimmy zette een paar stappen vooruit zodat hij voor meneer Arthur stond,die hem met toegeknepen ogen bekeek.’Als ik met niet vergist ,aan dat moment,was er maar een persoon,die onopvallend in het huis zou rondlopen...’Wie, oh wie,was het de rat die mijn vrouw zo geweldloos vermoordde!Riep meneer Arthur luid en duidelijk.Jimmy grinnikte en zei:’De “rat” was...Jimmy trok zijn hand uit zijn zak en wees naar de dader.’U was het,meneer’!Een stilte heerste in de kamer,iedereen keek met grote ogen naar Meneer Wilson.Maar zijn gezichtsexprestie veranderde niet.En grijns kwam op zijn gezicht tevoorschijn,een lach ,een verschrikkelijke lach stoote hij.’Wat een belachelijke grap,mijn jongen,kijk naar mijn been,hij is nog niet ...’U zou moeten stoppen met dit komedie ,meneer,’zei Jimmy gefrustreed.Hij kan er niet tegen wanneer mensen ontkennen.’Uw voet was al 3 maanden lang geheeld!’Zeg ik niet de waarheid,inspecteur Meguire?Jimmy keerde zich om naar de inspecteur die naast hem kwam staan.’Je zegt inderdaad de waarheid’.Inspecteur Meguire liet zijn blik vallen op omgehulde been.’We weten alles al,uw dokter heeft ons al alles vertel’.Meneer Wilson gezicht toonde ware woede tenslotte gaf hij toe.
Meneer Wilson werd onmiddelijk opgepakt door de agenten van inspecteur Meguire.’Nou,het lijkt erop dat we jou hulp nog eens nodig hadden ,Jimmy’!De enthousiaste inspecteur gaf Jimmy een klap op de rug.’Hoe kunnen we je toch ooit bedanken’ ?
Jimmy keek verbaasd en glimlachte naar zijn oude vriend.’Nee,hoor,inspecteur,als u nog zo’n moeilijk zaak hebt,laat het maar aan mij over’.

Stuur me een bericht op deze e-mailadres annicia_lumbala@msn.com en vertel me wat je er van vond.

Aantal keer bekeken: 2551
Waardering: 8.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online