Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De grot....

U leest om dit moment het verhaal De grot... gepost door De grot in... Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: De grot in..
Gepost op: 2011-5-23

Verhaal:

De grot...
Prik
Zaterdagochtend rond tien uur verlaat de tweeling het huis, ze gaan allebei iets anders doen.
Prik gaat naar de grot die hij een paar dagen geleden had ontdenkt, om die eens goed te verkennen. Voordat hij op pad gaat pakt hij eerst wat spullen bij elkaar: een touw, zaklamp, zakmes, tentje en wat te eten. Met zijn fiets rijdt hij naar de grot toe, met zijn touw klimt hij omhoog en in de grot aangekomen pakt hij z’n zaklamp. Hij loopt steeds dieper de grot in, totdat hij over iets struikelde. Hij viel snel naar beneden. En toen belande hij op de grond. Kreunend van de pijn probeerde hij op te staan, maar het ging niet. Plotseling hoorde hij een sissend geluid, verstijft van de angst zat hij te luisteren. Het zweet stond hem in de handen, maar toen voelde hij iets langs zijn been glijden. Geschrokken trok hij z’n been terug en probeerde zo snel als hij kon op te staan. Hij rende steeds dieper en dieper de grot in, ookal was hij z’n zaklamp kwijt. De grot leek wel duizenden kilometers lang te zijn. Hij voelde zijn benen langzaam verzwakken, maar toch bleef hij doorrennen. Ineens zag hij een klein gleufje in de grot waar licht vandaan kwam. Hij begon heel hard te trekken aan de stenen, hij zette zoveel kracht dat hij vollop naar achteren vloog toen de steen losliet. Het gat dat er tevoorschijn kwam was net groot genoeg voor hem om er tussen door te kruipen. Opgelucht stond hij daar buiten in de frisse lucht, op zaterdagmiddag rond drie uur.


Aantal keer bekeken: 2813
Waardering: 4.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online