Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De grote frigo.

U leest om dit moment het verhaal De grote frigo gepost door Niki de laag. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Niki de laag
Gepost op: 2007-6-29

Verhaal:

De grote frigo
Het was 10 uur s avonds,ik ging naar het restaurant waar een vriend van me werkt.We waren samen altyd héél close en nam me altyd mee naar zijn frigo en dan kustte we elkaar intens.Nu was het juist het zelfde ik ging met hem mee naar zijn frigo en hij begon me te tongzoenen hij begon zachtjes mijn tietjes te strelen en ging zo naar beneden onder men rokje en begon men kutje te strelen ik trok zijn broek hevig naar beneden en begon hem stevig af te trekken en daarna te pijpen hij kreunde hard maar niemand kon ons horen of zien !! Hij nam me vast en zette me tegen de muur en pakte me langs achter het was zo zalig ik kwam daarna klaar en hij ook maar toen zagen we opeens dat de baas van het restaurant zich stond af te trekke achter ons ik werd nog geiler en pakte zijn harde pik vak en begon hem te pijpe en af te trekke terwijl nick me nog aan het neuken was !! Het was de zaligste avond van men leve jammie zo geil

Aantal keer bekeken: 8839
Waardering: 2.52 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online