Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De levende pop..

U leest om dit moment het verhaal De levende pop. gepost door Adisha,. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Adisha,
Gepost op: 2011-6-1

Verhaal:

De levende pop.
Plotseling ging de deurbel. Demi en Kim keken elkaar verbaast aan. Het was twee uur 's nachts. Wie belde er nou nu aan! Demi, Kim en Stefanie zijn drie beste vriendinnen. Vannacht zouden ze gaan logeren maar Stefanie kon niet want haar nichtje zou al komen slapen. Dus nu zijn Demi en Kim met z'n tweeën.
''Zullen we open doen?'' Vraagt Demi.
''Ben je gek! Straks is het een enge moordenaar ofzo!'' Sist Kim.
''In deze nieuwbouw wijk? Ik denk het ook.'' Zegt Demi en ze loopt haar kamer uit. Voorzichtig loopt Kim haar achterna. De deurbel gaat nog een keer en nog een keer.
''Doe open dan.'' Fluistert Kim.
''Jaja.'' Zucht Demi en ze haalt de deurklink naar beneden. Demi kijkt eerst even door het kiertje maar dan zwaait ze de deur helemaal open. Kim komt achter Demi staan.
''Stef?'' Vraagt Kim verbaast.
Huilend loopt Stefanie naar binnen. Ze zit onder het modder en haar kleren zijn doorweekt. Het regent ook erg hard buiten.
''Wil je een pyjama van mij aan?'' Vraagt Demi. Stefanie knikt en met z'n drieën lopen ze weer naar boven.
Als Stefanie zich heeft omgekleed gaan ze met z'n drieën op een matras zitten. ''Vertel eens wat er gebeurt is.'' Zegt Kim.
''Die vreselijke pop van mijn nichtje.'' Snikt Stefanie.
''Wat is er mee?'' Vraagt Demi.
''Ik werd wakker van een raar geluid. Mijn nichtje sliep ook op mijn kamer op een matras. Haar pop had ze op een stoel gezet en keek mij de hele tijd aan. En plotseling begon hij te praten.'' Zegt Stefanie.
''Te praten?'' Vragen Demi en Kim tegelijk. Stefanie knikt.
''Hij zei, Hallo Steffie, wat staar je nou naar mij. Zullen we verstoppertje spelen? Ik ben hem. 1, 2, 3, 4... Verstop je dan. 5, 6, 7, 8.'' Zegt Stefanie.
''En toen?'' Vraagt Kim.
''Toen rende ik als een speer hier naar toe. Helaas viel ik nog even in een vieze waterplas.'' Zucht Stefanie.
''Heb je het niet gedroomd?'' Vraagt Demi.
''Natuurlijk niet. Ik weet...'' Stefanie word verstoord door een hels gelach.
''Steffie! Ik weet wel dat je daar zit. Kom maar naar buiten toe.'' Roept de stem.
''Dat is hem!'' Fluistert Stefanie paniekerig.
''Kom! Snel naar mijn ouders!'' Fluistert Demi. Met z'n drieën rennen ze naar de slaapkamer van de ouders van Demi. Die liggen in een diepe slaap.
''Maak ze wakker!'' Fluistert Demi. De meiden proberen van alles maar het lukt niet.
''Steeeeeeeeffieeeee!'' Horen ze een stem in de hal zeggen.
''En nu?'' Vraagt Kim.
''Kom! In de kast!'' Zegt Demi. Ze schuiven de grote deuren open en springen in de kast. Net als ze de deur dicht hebben gedaan zien ze de pop binnen komen.
De pop kijkt onder het bed.
''Nu!'' Fluistert Demi en ze rennen de kast uit. Naar beneden en naar buiten. Daar happen ze naar adem.
''Waar is Kim?'' Vraagt Demi geschrokken als ze ziet dat alleen Stefanie mee is gekomen. Dan horen ze Kim boven hard gillen.
''Weg hier!'' Roept Stefanie. Met z'n tweeën rennen ze de straten door en bellen bij verschillende huizen aan om hulp te zoeken.
''Steeeeeffieeee!'' Horen ze weer.
Stefanie trekt Demi mee de berm in. Dan zien ze de pop de hoek om komen. Hij loopt verder en verdwijnt dan weer.
''Hij is weg.'' Fluistert Demi.
Stefanie en Demi lopen de straat weer op. Dan valt Stefanie ineens. Haar been zit vast aan een touw. Dan word ze meegesleurd naar de bosjes.
''Demi!'' Schreeuwt ze hard met de tranen in haar ogen. Demi wil haar helpen maar ziet dan de pop grijnzend naar haar kijken in de bosjes waar Stefanie naar toe getrokken is. Demi draait zich om en rent weg. Ze kijkt nog even achter om en ziet dat de pop achter haar aan zit. Als Demi weer voor haar kijkt knalt ze tegen een lantaarnpaal aan. Alles word zwart voor haar ogen.

Demi word wakker en ligt in haar bed. Op het matras naast haar ligt Kim onder de dekens te slapen. Demi kijkt haar kamer rond. Wat een vreselijke nachtmerrie was dat. Haar blik glijd ineens naar een pop die op haar bureau zit. Hij heeft zijn armen achter zijn rug en een briefje op zijn schoot. Voorzichtig loopt Demi er naartoe. Het is dezelfde pop als in haar nachtmerrie! Demi pakt het briefje van zijn schoot en leest het. –Zullen we verstoppertje spelen? Ik ben hem- Staat er op.
''Gevonden!'' Krijst de pop ineens en hij haalt achter zijn rug een mes tevoorschijn en steekt hem in Demi haar buik.

Aantal keer bekeken: 3673
Waardering: 7.81 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online