Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De mafkees.

U leest om dit moment het verhaal De mafkees gepost door Hans Molestman. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: Hans Molestman
Gepost op: 2010-4-19

Verhaal:

De mafkees
Er was eens een mafkees, hij leefde in een drassig park wat wij nu als Holland kennen.

In dat drassige park, had hij een prachtige houtstok. Het houtstokje had een gezicht, het was zijn beste vriend. De houtstok heette Jochempje. Op een dag ging mafkees samen met Jochempje naar het moeras, in het moeras kwamen zij een grote hotdogkraam tegen, het was akelig hoe ze daar honden warm maakten en op een broodje stopten met mosterd.

Jochempje kreeg een droevig gezichtje, tot dat mafkees hem opfleurde want mafkees had een plan! mafkees ging samen met Jochempje de honden redden. mafkees pakte zijn waterballon en gooide hem op de kikker die de hotdogs verkocht terwijl Jochemp de honden vrij liet.

De honden waren mafkees eeuwig dankbaar, ze leefden samen en JochemP was ook hardstikke blij!

Toen ze terug in het drassige park waren kreeg elke hond een bot en een prachtig hondenhok. Ze leefden nog lang en gelukkig.

Aantal keer bekeken: 3747
Waardering: 3.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online