Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De meeste deuren zijn bedrog.

U leest om dit moment het verhaal De meeste deuren zijn bedrog gepost door Luca. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Luca
Gepost op: 2009-6-9

Verhaal:

De meeste deuren zijn bedrog
De meeste deuren zijn bedrog.

Heerlijk op vakantie in Portugal. We zaten in een appartementje ( of hoe je het ook schrijft ) Het was heerlijk warm en de zon scheen dan ook. Beneden zwommen mijn zusje en ik in het buiten bad dat erg dicht gelegen lag bij ons appartement. Ik heb geen zin meer en klim er uit. Droog me af en loop naar de lift. Stap er in en druk op de knop. Die dingen zijn erg gammel en best eng daar ! Eenmaal boven aangekomen doe ik de deur van het appartement open en ga op het terras zitten. Ik denk, laat ik voor de grap de schuifdeuren naar links doen zodat papa of mama er tegenaan loopt. Na tien minuten krijg ik dorst en loop naar binnen. Pak een glas cola en loop naar buiten. En net dat ik me bedenk loop ik met volle vaart tegen de deur aan.

Ik heb nog 3 weken met een enorme bult op mijn hoofd en gekneusde arm rond gelopen !

Wees gewaarschuwd !

Aantal keer bekeken: 3921
Waardering: 3.83 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online