Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De nieuwe videoband.

U leest om dit moment het verhaal De nieuwe videoband gepost door sylvie de wijn. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sylvie de wijn
Gepost op: 2011-5-8

Verhaal:

De nieuwe videoband
Op een dag als tessa naar een rommelmarkt gaat koopt ze van alles en nog wat zoals: boeken,sieraden,handdoeken,pannen,potten en videobanden (natuurlijk nog veel meer). als ze op een dag de nijging heeft om alle videobanden te bekijken stopt ze er een in. als ze hem er in stopt voelt ze een kleine windvlaag in haar nek en ze hoort een beetje gekraak maar dat vindt ze heel normaal. als ze hem gaat bekijken ziet ze alleen zwart witte streepjes en ze zegt: wat een domme videoband hij was ook nog de duurste die er bij zat maar dan hoort ze een stem heel vaag zeggen : teessaa teessaa ze schrikt wel een beetje en ze is ook nog eens alleen thuis dan hoort ze weer: teessaa teessaa............even is het stil en dan ziet ze op de televisie staan: JE GAAT ERAAN......
van schrik duikt ze op de bank onder een paar dekens maar dan voelt ze wat bij haar voeten en ze trekt het deken omhoog ze schrikt haar rot want ze ziet een geest. even later komen haar vader en moeder weer thuis. en dan roepen ze, tessaaaaaa waar ben je? haar moeder komt in de kamer en wat ziet ze onder de dekens daar ligt tessa maar dan doet ze de dekens omhoog en gilt ze het uit vader komt bij moeder en ziet tessa helemaal rood door het bloed op de bank liggen. haar hele keel is doorgebeten en ze heeft geen hand meer en dan verschijnt er op het beeld van de tv: Ik zou de politie niet bellen tessa is toch al dood en als jullie het toch doen komen jullie met mij te maken. sinsdien huilt de geest van tessa nog steeds in het huis rond en haar ouders vergeten dit nooit meer!

DUS BLIJF NOOIT ALEEN THUIS JE WEET NOOIT WAT ER ALLEMAAL KAN GEBEUREN!

en kijk even achter je meschien zie je wat.................................

Aantal keer bekeken: 2395
Waardering: 7.87 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online