Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De ordinaire schoonzus.

U leest om dit moment het verhaal De ordinaire schoonzus gepost door Jozua. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Jozua
Gepost op: 2008-1-8

Verhaal:

De ordinaire schoonzus
In de liefde ingewijd worden door je ordinaire schoonzus

Linda was al een paar jaar mijn schoonzus. Ze was van mijn leeftijd. Ze was nu niet bepaald een schoonheid. Binnen onze familie was ze ook niet echt populair. Ze was zo’n aso-type. Sigaret in de mond, een echte schelle-bel. Niet dik maar wel een kort gedrongen vrouw. Ze was inmiddels moeder van 2 zoons. Ze woonden bij mij in het dorp. Ik woonde al een paar jaar op m’n zelf. Ik had nog steeds geen verkering. Laat staan ervaring op sexgebied.
Op een zaterdagmorgen kwam ze spontaan langs. Ze ging boodschappen doen terwijl m’n broer op het voetbalveld was met de jongens. Ze had niet tegen hem gezegd dat ze even bij mij langs ging. Ze had geluk dat ik thuis was want normaal gesproken bevind ik mij ook op het voetbalveld. Ik voelde me niet helemaal fit, daarom was ik thuis. Ik liet haar natuurlijk binnen. Ze was zoals gebruikelijk erg slonzig gekleed, zelfs een beetje ordi. Ze droeg namelijk een kort spijkerrokje en een poloshirt losjes daarop. Ze ging een beetje onderuit gezakt in een luie stoel tegenover mij zitten. Ik gaf haar wat te drinken en we begonnen te praten over van alles en nog wat. Tijdens het praten zag ik dat haar benen enigszins uit elkaar stonden. Zo was ze nu eenmaal, een aso type en erg onverschillig. Te vergelijken met Ma Flodder, alleen minder dik.
Maar door haar houding kon ik in haar kruis kijken. Ik zag dat ze een fel roze slip aan had. Ik voelde me toch een beetje ongemakkelijk, want ik wilde er eigenlijk niet de hele tijd naar staren. Ik voelde me namelijk helemaal niet aangetrokken tot haar. Integendeel. Ze merkte dat ik een beetje verlegen werd omdat ik een kleur kreeg.
Ze deed haar benen expres wat wijder en vroeg of ik het goed kon zien. Ik schaamde me diep.
Ze begon te lachen, stond op en kwam naast zitten op de bank. Ze zei lacherig dat ik me niet hoefde te schamen. Ze wist dat ik nog nooit iets met een meisje had “gedaan”. Ik zei haar dat ik me toch wel opgelaten voelde. Ze zei hoeft niet, ik ben toch geen vreemde voor je. Ik wil je best wat wegwijs maken, hoor. Ze deed ineens haar shirt omhoog en liet haar vleeskleurige bh zien. Ze had een flinke boezem. Ze pakte m’n hand en legde deze op haar borst. Ik werd er verlegen van en wilde mijn hand weghalen. Ze zei voel maar lekker. Neem ze maar lekker in je hand. Ze pakte ook m’n andere hand zodat ik beide borsten goed kon betasten. Dat voelde onwijs lekker aan. Maar ik voelde me nog steeds opgelaten en wilde eigenlijk stoppen toen ze m’n hand pakte en in haar kruis duwde. Ik wist me geen raad meer. Ze had een nat kruis. En hoe voelt dat vroeg ze me. Ik zei lekker nat. Je mag best met je vinger naar binnen hoor zei ze dus stak ik voorzichtig mijn vinger langs haar slip haar gleuf in. Ze kronkelde een beetje. Ze deed haar shirt nu helemaal uit en haar BH af. Zo kon ik haar volle borsten goed bekijken. Wat een jetsers. Nog steeds een beetje aarzelend begon ik die tieten te strelen. Toen ze daarna ook nog haar rokje uit deed toe had ik het helemaal niet meer. Zat mijn schoonzus zomaar in haar roze slip op mijn bank naast me, terwijl ik mijn kleren nog aanhad. Maar dat duurde niet lang meer. Ze voelde in mijn kruis en zei ik voel hier iets hards, mag ik kijken? Ik had geen tijd om nee te zeggen. Ze had mijn gulp al opengemaakt en ging met haar hand naar binnen. Ik was inmiddels behoorlijk geil geworden. Ze hielp me mijn broek uitdoen. Voor ik het wist ging ze op haar knieën voor mij zitten en haalde mijn grote en inmiddels nat geworden pik uit m’n slip. Ze begon kusjes te geven op de eikel. Niet lang daarna deed ze haar (grote) mond open en liet mijn paal naar binnen glijden. Oh wat voelde dat heerlijk aan. Het duurde niet lang of ik kwam al klaar. Ze verslikte zich, want ze had nooit gepijpt, laat staan sperma doorgeslikt. Ze liet het dan ook uit haar mond lopen op de grond. Daarna ging ze met haar vinger naar haar spleet. En begon zichzelf te vingeren. Toen ze zag dat mijn paal toch nog hard was kwam ze met haar inmiddels natte kut boven mijn paal zitten en liet zich zakken. Een warme grot sloot zich om mijn paal heen. Als een echte amazone bereed ze me. Haar tieten stuiterden op en neer. Wat een genot. Opnieuw kwam ik klaar, maar zei ook. Moe maar voldaan lieten we ons op de bank vallen. Ze stond om zich op te frissen en liet mij met de rotzooi achter. Ik was in ieder geval een ervaring rijker.Inmiddels is zij overigens mijn schoonzus niet meer.


Aantal keer bekeken: 21173
Waardering: 5.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online