Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De oven.

U leest om dit moment het verhaal De oven gepost door Maartje. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Maartje
Gepost op: 2010-10-23

Verhaal:

De oven
Mama, mama mag ik een suikerspin?
Nee liefje daar zit veel suiker in! Dat is niet goed voor je! Nou mama we hebben nog niks leuks gedaan op de kermis!! IK WIL EEN SUIKERSPIN!, zeurt Maartje.
Nee, Maartje je krijgt geen suikerspin.
Maar ma.... veder komt Maartje niet ze horen een vrouw schreeuwen: Mijn zoon waar is mijn zoon!? Mevrouw van de Berg laat Maartje los. Maartje blijf hier zegt ze streng. Mevrouw Van de Berg rent naar de schreeuwende vrouw toen. Wat is er mevrouw? Kan ik u helpen. De schreeuwende vrouw pakt Mevrouw van de berg bij haar armen: Waar is mijn zoon? Dat weet ik niet. Dan heb ik niks aan je, zegt de schreeuwende vrouw, en ze loopt weg. Verbaasd loopt Mevrouw weer naar de plek waar Maartje STOND. Maar Maartje is weg. Mevrouw van de berg begint te schreeuwen: Maartje waar ben je? Waar is mijn dochter. Net als de schreeuwende mevrouw.

Waar ben ik? Vraagt Maartje zich af. Ze zit in een kamer op een bedje met een klein nacht lampje aan. Mama, mama, waar ben je toch. Meisje meisje hoort ze zacht. Kom kom op mijn stem af. Maartje loopt op de stem af. Ze kijkt door een klein gaatje recht in de ogen van een jongen. Waar ben ik? Vraagt ze aan de jongen. Luister naar hun, als je dat niet doet dan ga je er aan! Dan hoort Maartje een klap van een deur. DereK, met wie praat jij. Hé met wie praat jij? Maartje ziet door het gaatje dat Derek word geslagen en geschopt, er verschijnt bloed en hij krijgt schrammen en blauwen plekken. De jongen raakt bewusteloos, en de oude vrouw raapt hem op een neemt 'm naar een rare plek mee. Maartje heeft hem daarna nooit meer gezien!

Maartje waarom heb jij de ramen niet goed gelapt? vraagt de oude vrouw.
Maartje is nu al 3 jaar gevangen in een hut van een oude vrouw en oude meneer.
Ze zijn gek in hun hoofd, en doen rare dingen met kinderen. Laatst was een jongen vergeten de katten eten te geven en is heel erg gestraft. Maartje heeft hem nooit meer gezien. Vrienden kan je niet maken! Want het ene moment zie je ze nog en het andere moment zijn ze voor altijd weg. VOOR ALTIJD!
Maartje ik praat tegen je!Maartje kijkt naar de grond. Sorry mevrouw ik deed mijn best. Maar niet goed je best. Ze krijgt een trap tegen haar hoofd en tegen haar oor. Het bloed verschrikkelijk, dan voelt ze een keiharde, ze valt met een klap op de grond.
Dan word alles zwart!

De oude vrouw brengt Maartje mee naar een grote oven. Ze word in een doos gelecht en de deksel gaat dicht. De oven word aan gestoken. De deurtje van de oven gaan open en maartje word er ingelecht. Ik zei nog dat je je best moest doen: zei de oude vrouw en dat zijn de laatste woorden die Maartje zachtjes hoort, daarna ziet ze een mooi licht.

De politie heeft de oude vrouw en meneer uit eindelijk opgepakt. Wat blijkt: Ze ontvoeren al 13 jaar kinderen en verbranden ze in de oven.

Dit is nep.
Schrik niet.
Wat vond je ervan?


Aantal keer bekeken: 3028
Waardering: 6.43 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online