Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De pastorie .

U leest om dit moment het verhaal De pastorie gepost door renate. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: renate
Gepost op: 2010-11-15

Verhaal:

De pastorie
Eindelijk vrijdagavond! het is al een lange tijd terug dat ik op stap ben geweest met al de meiden.. En gelukkig vanavond is het zover!
Wat heb ik hier toch naar uitgekeken zeg..
Na een hele avond getut, geklets en gedronken te hebben bij 1 van de vriendinnen is dan eindelijk zover..

Daar staan we dan in de gezelligste kroeg hier genaamd: De Pastorie..
met 8 vriendinnen op stap.
Ik voel me goed na de zoveelste borrel en hoe sneller ik het achterover sla hoe geiler ik ook wordt HEERLIJK!!
Ik zie er verdomd goed uit al zeg ik het zelf met mijn strakke zwarte jurkje aan (wat net over de billen heen komt) en mijn laarzen met behoorlijke hakken..
Ik kijk eens om me heen en eigenlijk staan hier toch verdomd mooie mannen om me heen. (ik voel me sexy, zo sexy) ik lach lief om me heen en neem nog een slok van mijn borrel, ik het naar binnen glijden en wil meer.. ja ik wil dat er vanavond meer naar binnen glijd.
ik sidder bij mijn gedachte..
Al die mooie mannen staan maar naar me te kijken (ik wordt geil van al die aandacht) en ik wil meer aandacht.

Ik lach naar 1 van mijn vriendinnen en alleen haar blik zegt al genoeg..
Langzaam giet ze haar drinken naar binnen en ze loopt naar me toe (damn wat lijkt dat toch mooi zo heupwiegend in slowmotion op me af)
De rest van de vriendinnen beginnen al te lachen en kijken nieuwsgierig toe..

Voor de verandering had ik dit keer eens geen panty aan onder mijn jurkje maar alleen een klein stringetje die ook maar net op zijn plaats blijft zitten..
Langzaam voel ik een vinger ondermijn jurkje en lacht ze in mijn oor..
ik voel de warme ademhaling en begin te trillen, in 1 ruk scheurt ze mijn stringetje los (oh my god) wat gebeurd me nu?? dit gevoel heb ik lang niet gekent.. Ik voel 2 vingers naar binnen glijden en spreid mijn benen iets verder uit elkaar ( ik kijk om me heen zou iemand dit zien?) Ze drukt de 2 vingers nog verder in mijn natte kut, oh wat ben je nat hoor ik in mijn oor.. Dieper! ik wil ze nog Dieper!
Ik zie mijn vriendinnen lachen en weet niet hoe ik me staande moet houden..
Steeds sneller voel ik de vingers in me glijden (laat me komen) nee oh nee lach ik..
Mijn vriendin houd op! en geeft me een tik op de billen.
Sorry schatje maar dat moest ik ff doen bij je..
Mijn vriendinnen lachen en geven me een borrel.. Ik lach met een het schaamrood nog op mijn wangen en kaken en denk: waarom houd ze nou ineens zo op?

Ik neem een slok van mijn drankje en loop naar de wc.. en god wat heb ik zin om zwaar te neuken vannacht (mijn vriendin heeft me al goed opgewarmd zeg) ik zie mijn ex aan de bar staan met een dikke grijns op zijn gezicht!
wat vond je van de lekkere opdracht vraagt ie!
(mijn gedachten dwalen af en oh wat ziet ie er goed en verdomd lekker uit) ja ja lekker mompel ik en loop naar de wc..
Ik sla mijn borrel hier maar achterover, (god wat een avond) ik trek mijn jurkje omhoog, en begin mezelf te vingeren op de wc,ik ben nog zo geil en moet klaar komen.. Sneller en sneller kom ik stilletjes klaar(dat deed me ff goed zeg)..
Hup jurkje weer goed en op naar de meiden! ik doe de deur open en ja hoor daar sta je (mijn ex) al op me te wachten, je duwt me terug het hokje weer in en begint me wild te kussen..
Je gromt pakt mijn poes vast (shit denk ik: wat gebeurd me nu) je zet me op de wc en begint me heerlijk te likken, je trekt aan mijn haar en wil meer, Je draait me om en ik voel je harde pik in me..
Je spuugt tussen mijn billen en neemt me hard van achter, heerlijk anaal trekkend aan mijn haar en je neukt me hard. Ik begin me te vingeren en voel je harde pik in me.. Je gromt (hoe geil) je draait me om en ik moet je pijpen hard zuigen kreng! je trekt me aan mijn haar op en neer, ik zuig en zuig en voel hoe je gaat komen! die zware ademhaling, je trilt en komt klaar in mijn mond.. ik lik het van je pik en geef je een kus.

Ik trek mijn jurkje weer goed, doe mijn haar goed en loop weer richting de bar naar de meiden, ik zie een shotje klaar staan en sla m achterover..
Wat heb jij gedaan? vragen mijn lachende vriendinnen..
Meiden! ik heb net een geile biecht gehad op het biechtbankje in de Pastorie...

Aantal keer bekeken: 18996
Waardering: 4.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online