Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De poezenclub 2.

U leest om dit moment het verhaal De poezenclub 2 gepost door margriet. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: margriet
Gepost op: 2010-2-18

Verhaal:

De poezenclub 2
Hoofdstuk 3.
Lyon, moet weg!

Één dagen gingen voorbij en Marlis verveelde zich vaak. Als ze thuis kwam ging ze altijd naar boven om te oefenen. Toen Anouk er nog was maakte ze samen huiswerk. Nu doet ze dat alleen. Toen heet Marlis beseft dat het heel saai is zonder Anouk. Ze pakte pen en papier en begon meteen te schrijven:
Liefste Anouk,

De laatste tijd is het heel saai zonder jou. Ik verveel me steeds. Vroeger maakte we altijd huiswerk samen of gingen we eens naar een park. We giechelden en lachten om een grap of een mop. Nu…is alles stil. Donker, zwart, pijn en inktzwart. Met jou kom het zonnetje weer huis. En ik weet dat je nu met Kimberley omgaat. SAAI!Nou, ik ga ik heb veel huiswerk.

Vele Groetjes,

Marlis 

P.S: Ik mis je.
Ze vouwt het papiertje en doet het in haar zak. “Zal ik het haar morgen geven?”Vraagt Marlis zich af. “Neen, toch niet.”Marlis verveelde zich zo erg dat ze zelfs geen zin meer had om buiten te spelen. Maar, ze trok haar jas aan en ging met haar fiets naar de poezenclub.

***

“Net op tijd, Marlis.”Hoorde ze. Dat was Lyon. “Lyon, wat doe jij hier?” “Nou, ik ben de nieuwe lid van de poezenclub!Hihi!” Lyon was een meisje met blond haar en blauwe ogen. Ze is heel rijk omdat haar vader bankdirecteur is en trainer van een voetbalploeg. “We konden haar niet zo laten gaan.”Zegt Willem. “Ja, heb je haar vader eens gezien?Anders komen wij in de problemen.” En Lyon blijft maar giechelen. “Dom blondje.”Fluistert Marlis. Ze gaat naar de Jakkepoes. “Gaat alles nog goed met haar?” “JA, Paulo zegt dat ze veel beweegt in de nacht.”Zegt Erik. En dan wordt het stil. Elke keer als Anouk kwam was iedereen blij en hadden we veel actie of moesten we katten redden of verzorgen. “Zo, actie?”Vroeg Marlis. Ze aait de Jakkepoes. “Neen, het is saai zonder de-naam-die-ik-niet-mag-zeggen-hier.” Ze zuchten. “Weet je wat, we gaan naar het park?” “Zonder Anouk zeker?” “Jah.” Dan zegt Lyon: “Hé, ik kan wel bethalen of we gaan naar mijn papa zijn ploeg?” “Oh, ja!”Zeggen de jongens. “Geen goesting.”Zegt Lotte. “Marlis, gaan we winkelen?” “Graag.” Marlis en Lotte staan op. “Hé, en ik dan?”Vraagt Lyon. “Jij ging toch voetballen?”Vraag Lotte. “Ik ga het tegen….” “Ja, je mag mee.”Zegt Lotte boos. “Doei!” “DOEI!”

***

“Hihihi!”Lyon blijft maar lachen en ze loopt rond. Met haar lekstok in haar hand. “Hihihi!” “Hé, BLIJF RUSTIG!”Roept Lotte. Lyon zegt boos: “Hé, ik mag doen wat ik wil jij bepaalt mijn leven toch niet?Nee?” “Neen.” “Dus, ik wel. Hihihi!” Dan roept Marlis: het is genoeg we geven je altijd de mooiste kleren en jij vind ze niet mooi.” “Ja, die roze jurk paste je goed!”Zegt Lotte. “Was Anouk er nog met haar winkelen wat het leuker!” “Ja!” “En met mij niet?” “Neen, jij bent net een dom blondje.” “Oh!” “Sorry, die kwam zo uit men mond.”Zegt Lotte. “Dus je noemt me een dom blondje?” “Ja, je bent blond, blauwe ogen net Barbie!” Zegt Marlis. “Gr, jullie zijn….” “We zijn wat?”Vraagt Lotte. “Bont en blauw och!”Lyon rent boos weg. “Pff…Bont en blauw wat is zij dan?” Lotte en marlis zeggen tegelijk:“Raar en groen!”En ze lachen. “Gaan we naar het clubhuis?” “Ja-ah, ik verveel me”.Lotte en Marlis gaan weer met de fiets naar het clubhuis. Daar zitten de jongens zonder Lyon.

***

“Waar is Lyon?”Vraagt Erik. “Boos weggegaan elke jurk dat wij mooi vinden vond ze niet mooi ze wou alleen maar een roze barbietas en nog andere dingen van Barbie!” “Ja, maar het meest roze!”Zegt Lotte. En ze gaat zitten. “Ze zei dat we bont en blauw zijn en dan is ze boos weggegaan!”Zegt Marlis. “Tja, we zullen haar van de groep doen?”Vraagt Willem. “Neen, Willem ik heb een plan we rare dingen doen dat ze het hier niet meer leuk vind en dat ze zelf weggaat!” “Ja, goed.”Zeggen de jongens. “Maar, van wat hou ze niet?”Vraagt Marlis. “Ik heb een idee ik zal het haar morgen op school vragen.” “Ja!” “Dit wordt echt de MAX!” “Ja supertof!”Roept Robe. “Robe, je zit niet in onze school.”Zegt Lotte. “Nou, ik kan er ook niks aandoen dat ik geboren ben ik 2000!” “Tja, dat is waar.”Zegt Lotte en ze zucht.

Hoofdstuk 4.
Gaat Anouk om met populaire meiden?

De volgende dag op school gaat Evert naar Lyon toe. “Wat wil je?” “EU…Ik wil je een paar vragen stellen, is dat goed?” “Ja, hihihi zeg maar.” “Van wat hou je niet?” “EU…Van gekotst, dikke mensen zijn echt vreselijk, vogels daar ben ik echt bang van, spinnen, barbiepoppen waar hun kop eraf is, bloed en Halloween volgende vraag?” “Ah.”Evert schrijft dat op een papiertje af. “Meer heb ik niet nodig en kom na school naar de poezenclub we hebben een verassing voor je.” “Ja, ik zal komen, hihihi!” “Tot ziens!” “Tot ziens!”Lyon gaat weg. “Vjouw, dat was op het nippertje!”DRING.

***

Even later in de klas. “Hallo, kinderen!” “Hallo, juf Klara!”Zeggen een paar kinderen. De juf gaat achter haar bureau zitten. “Zo we waren bezig aan de spreekbeurten dus nu is het de beurt aan Anouk!” Anouk gaat naar voor. “Ja, begin maar!”De juf knikt naar haar. “Ik wil geen spreekbeurt doen juf.” “OOOH!”Zeggen andere kinderen in de klas. “Anouk, waarom niet wat is er?” “Niks, het gaat wel.” “Je mag gaan zitten maar dan krijg je wel een nul voor spreken op je rapport.” “Geeft niks, doe dat maar.” “Oké, dan Stacey!” Anouk gaat gaan zitten op haar stoel. Naast haar zit Marlis. “Anouk, waarom?”Fluistert ze. Anouk zegt niks. “Ik weet dat je boos bent.” “Laat me gewoon met rust ik wil niet met je spreken!”Fluistert ze een beetje hard. “Anouk, Marlis?” “Ja, juf!”Zegt alleen Marlis. De juf schudt met haar hoofd. En ze doet haar hand voor haar mond. Dat betekent stil zijn. “Doe maar verder, Stacey!”En Stacey begint te praten en te praten. Saaie spreekbeurt over haar familie. En dat haar opa heel beroemd was in die tijd enzo. Niks speciaal.

Dus, op een dat ontmoette dan mijn oma mijn opa.
Ze trouwde met elkaar en hebben 4 kinderen.
Die zijn nu al heel groot.
Bijvoorbeeld: Tina is nu 23 en is moeder van 2 kinderen, Joyce en Patrick. Joyce is 8 en Patrick is 10. En Oscar is nu 30 en papa van 3 kinderen, Lien is 15, Karel is ook 15 en de jongste is Rik en die ik 10. Dan heb je ook Evert…

“Hé, dat is jou naam, Evert!”Roept Bas. En de kinderen lachen. “Zo gaat ie weer bas, wil je met die grapjes stoppen of ga je aan de hoek staan?” Dan stoppen alle kinderen met lachen.
De juf knikt naar Stacey.

Die is nog 19 hij is geen papa maar verwacht wel een kind en hij gaat ook trouwen. En de laatste is Lieselot zij is 27 en mama van 1 kind, Kim een meisje en die nog maar 1 jaar.

“EEN BABY!”Roept Bas luidop. En iedereen lacht weer. “Oké, Bas jij wilt het zo spelen dan mag jij na de speeltijd niet gaan turnen zo gezegd je blijft binnen!” “Maar, juf…” “Neen bas, deze keer was je te ver gegaan nu blijf je binnen, doe maar verder Stacey.” “Maar het is klaar.”Zegt Stacey. “Ja oké, applaus.” Alleen de rij rechts klapt de andere niet. Zelfs Rik de nerd viel in slaap. DRING!Iedereen neemt een koekje of een drankje uit hun tas en gaan direct naar buiten.

***

Op de speelplaats zit iedereen te spelen een paar meisjes in de wc eten snoep. Dat mag normaal niet maar hun doen dat stiekem. Marlis kijkt de hele tijd naar Anouk die zit daar met andere meisjes de populaire meisjes van de school. Die dragen alleen maar roze en die pesten niet-populaire-meiden op school. Maar, toch zijn ze niet bang van de poezenclub. Eigenlijk, zit er de zus van Willem in die groep. Raar. “Echt hebben ze jou uit die groep gedaan?”Vraagt een meisje aan Anouk. “Ja, dat zei ik toch ze dragen allemaal een poezenclubring en ik had ze moet afgeven ik ben daar geen lid van, jammer.” “Jammer?Je hebt ons toch we zullen je heel populair maken!”Roept één van de meisjes. “Lien, moet heel de school dat nou weten?” “Oh sorry, het kwam zo uit men mond.” Ze zet haar hand op haar mond. Zo dat ze niks kan zeggen. “Oké, dus je hebt geen speciale turnkleding nodig die je altijd draag en die stinkt.”Linda geeft Nathalie roze turnkleding. “Draag dit, heel makkelijk en roze is toch een mooie kleur, of niet?” “Ja, leuk mooi schattig, dank je.”Anouk neemt haar nieuwe turnkleding. “Zo ik moet gaan, oeh daar loopt een nerd kom mee meiden!”Nathalie en haar meelopertjes gaan naar de nerd toe en pesten hem een beetje om zijn uiterlijk. “Het uiterlijk is niet belangrijk maar het innerlijk.”Fluistert Marlis. Lotte fronst haar wenkbrauwen en zegt: “Wat zei je, Marlis?” “Niks hoor.” “Denk je wel mee we bedenken een plannetje.” “Waarom?” “Du-uh, om Lyon zo boos en bang te maken dat ze weggaat?” “Oh je vergeten.”Aantal keer bekeken: 1952
Waardering: 5.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online