Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De prinses op de ert.

U leest om dit moment het verhaal De prinses op de ert gepost door Joyce. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: Joyce
Gepost op: 2011-6-16

Verhaal:

De prinses op de ert
Er was eens een prins en een koningin de koningin wou dat haar zoon ging trouwen dus hielde ze auditie en er kwam een vrou "ik wil prinses worden" zij ze en de schoonmaakster deed een diamant tussen de matrassen de volgende ochtend maakt de koningin haar wakker ze vraagt "heb je lekker geslapen"? De vrouw zij "ja ik heb lekker geslapen" de koningin werd kwaad "jij bent geen echte prinses jij bent nep" daarna kwam weer een vrouw "ik ben een prinses" zij ze en zij moest ook slapen op matrassen met een diamant en de prinses werd kreunend wakker de koningin vroeg wat er was de prinses zei: "wat voor slecht matras is dit" en toen wist ze het zei is de koningin en de prins en de prinses leefden nog lang en gelukkig

Aantal keer bekeken: 4321
Waardering: 3.41 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2023 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online