Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Schilders.

U leest om dit moment het verhaal De Schilders gepost door Pedro Moulin. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Pedro Moulin
Gepost op: 2007-4-14

Verhaal:

De Schilders
De Schilders

Ik word wakker, en ga even douchen en loop daarna nog wat in mijn slip en bh , want ik moet mezelf nog even opknappen, maar heb er niet aan gedacht dat er de komende dagen schilders in onze buurt komen om de kozijnen van de huizen komen schilderen.
Ik loop daar dus half naakt, staat er plotseling een schilder voor mijn slaapkamerraam.
Ik had niet gehoord dat hij de ladder tegen het huis had gezet, om boven de kozijnen te schilderen, dus ik schrik me rot, en schaam me behoorlijk, maar de schilder voelde zich ook niet helemaal op zijn gemak, want hij had een behoorlijk rood hoofd gekregen. Ik heb me snel aangekleed, en ben boodschappen gaan doen, en bedacht me in de winkel niet teveel mee te nemen, want mijn man is een paar dagen naar het buitenland voor zijn werk.
Nadat ik thuis gekomen was, heb ik me omgekeed, want het was stralend weer, zodat ik lekker in de tuin zou gaan zitten. Ik had een zomers jurkje uit de kast geplukt, deze aangedaan, en ben lekker in de tuin op een verstelbare stoel gaan zitten. Ik neem een slok van mijn koffie, en kijk wat om me heen, en zie de schilders druk bezig. Ze zijn met z’n drieen, en ik zie dat het leuke mannen zijn om te zien. Zo te zien zijn ze wel een stukje jonger dan ik (ik ben 39) en deze heren misschien tussen de 25 en 30. Ik zit zo wat naar ze te kijken en vind het een aantrekkelijk gezicht om een paar van die grote kerels zo te zien zweten. Ik gooi de leuning van de stoel naar achteren, zet mijn voeten op een bankje, en ga lekker zonnen. Ik heb mijn jurk een eind naar boven geschoven om mijn benen een beetje te laten bruinen. Na verloop van tijd dommel ik een beetje weg, en op een gegeven moment hoor ik de mannen een beetje fluisteren tegen elkaar. Ik laat niet merken dat ik weer klaarwakker ben, maar kijk stiekem door mijn wimpers waar de mannen, en merk dan dat ze het over mij hebben. Klaarbijkelijk kunnen ze mij precies in het kruis kijken. Ik voel mij behoorlijk opgewonden raken door dit feit, en besluit het spelletje een beetje mee te spelen, en doe net of ik nog slaap en leg mijn hand op mijn slipje en wrijf er even over. Dan zie ik dat 1 van de mannen een enorme stijve in zijn overall heeft gekregen.
De volgende dag zijn ze er weer, en ik vraag de mannen of ze een kop koffie willen.
Ze komen binnen, en na een oppervlakkig praatje begint de brutaalste van het stel over de voorvallen van de dag ervoor. Ik voel het schaamrood naar mijn kaken stijgen, maar tegelijkertijd voel ik een geile scheut in mijn kruis. De schilder gaat gewoon door met zijn praatje, en vraagt of ik getrouwd ben. Ja zeg ik. En waar is je man nu zegt de man. Hij is voor zijn werk naar het buitenland zeg ik. Heb je wel eens seks met een schilder gehad vraagt hij.
Tot mijn grote verbazing antwoord ik gewoon op deze brutale vragen doordat ik totaal overrompeld ben. Dan wordt het tijd dat je dit een keer gaat meemaken zegt ie, en legt brutaal een hand op mijn been en begint daar te strelen. Nee, zeg ik. Ik ben toch getrouwd. Ik merk dat dit alles nogal zwakjes overkomt Ik hou heel er veel van mijn man hoor. Dit is ook waar, maar ik voel me toch zo vreselijk geil, dat ik bang ben dat dit wel de meest heftige protesten zijn die ik kan maken. Blijkbaar heeft de schilder dit ook gemerkt, en zegt tegen mij dat ik mijn slaapkamer maar eens even aan hem moet laten zien. Hij gaat staan, en als een roes loop ik voor hem aan naar de slaapkamer. Daar aangekomen pakt hij me direkt vast en begint mijn tieten te strelen terwijl de andere hand al onder mijn jurkje verdwijnt richting kruis. Niet doen, zeg ik nog, dit mag niet, maar hij trekt zich er niks van aan en heeft mijn kutje al te pakken. Hij glijdt met zijn hand in mijn slipje en ik merk dan dat ik vreselijk nat ben, waardoor ik me nog meer schaam. Ik heb het totaal niet in de hand en voel me een vreselijke slet. Maar door deze gedachten word ik alleen maar geiler. Hij heeft een paar knopen van zijn overall opengemaakt en zijn behoorlijke pik eruit gehaald. Hij schuift mijn jukje omhoog, doet mijn slipje opzij, en schuift zo die grote lul in zijn geheel helemaal naar binnen. Ik word helemaal gek van genot. Ik ben zo nat dat het vocht over mijn benen naar beneden loopt. Het volgende moment gaat de deur van de slaapkamer open,en de andere twee zijn binnen gekomen. Jij bent een geil wijffie he, vraagt één van de binnengekomen schilders aan mij. Ik knik beschaamd. Hij haalt zijn lul gelijk naar buiten, en duwt hem richting mijn mond en zegt tegen mij dat ik er wel even aan mag zuigen. Normaal zou ik dit nooit zomaar doen, maar ik ben zo verschrikkelijk geil, dat ik de lul gelijk in mijn mond neem. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat de derde schilder zijn kleren uitdoet, en dan schrik ik behoorlijk, want deze meneer heeft echt een lul, ongelovelijk wat lang en dik. Hij zegt tegen de man die me neukt dat hij nu graag even wil. De andere man haalt zijn pik uit me en dan komt dat verschrikkelijke apparaat tegen mijn klit aan. Hij wrijft er een paar maal over met zijn enorme paal, en dan beweegt hij zijn eikel tussen mijn schaamlipen en duwt langzaam door. Ik voel pijn, maar het gevoel van genot is nog veel groter. Dan voel ik iets vreemds, er spuit namelijk enorm veel vocht uit mijn kut. Deze manier van klaarkomen had ik nog nooit ervaren. De man trekt me boven op hem, en neukt me weer, maar nu met forse stoten. Even later komt de man die ik gepijpt heb boven op me en probeert zijn lul in mijn kontje te drukken. Nee, schreeuw ik , dat heb ik nog nooit gedaan. Hij pakt wat massageolie van het nachtkastje en giet dit over mijn kont en over zijn lul. Direkt steekt ie weer toe, en ditmaal glijdt ie naar binnen. Ik begin te gillen, en kom aan de lopende band spuitend klaar.
Dit windt de mannen zo op dat ze allebei beginnen te spuiten. De derde steekt hem in mijn mond en spuit ook al zijn sperma naar buiten, maar dan wel in mijn mond. Ze kruipen van me af, en zeggen dat ze de volgende dag nog wel een kopje koffie komen drinken.


Aantal keer bekeken: 35951
Waardering: 9.07 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online