Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De school.

U leest om dit moment het verhaal De school gepost door Bella Cambell. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Bella Cambell
Gepost op: 2010-12-10

Verhaal:

De school
Je weet wel, een school is normaal.
Maar de oudste basisschool in Engeland niet. Op een dag gaan Tom, Bart, Belle en Stephanie naar school zoals een normale schooldag. Het is woensdag vandaag. Er is een nieuwe leerkracht. Ambrosia heet ze. Wat een rare naam. (Dat is een Griekse naam, in het Grieks betekend dat 'onsterfelijk'.) De kinderen deden hun best in school zoals altijd. Maar deze woensdag was 'anders'. Juffrouw Ambrosia was er, en de dagelijkse juffrouw was er niet!! We hadden zelfs juffrouw Ambrosia nog nooit van ons leven gezien! De juffrouw zegt dat we ons boekje moeten uithalen, maar Tom is hem vergeten thuis. Juffrouw Ambrosia wordt heel boos en stuurt hem in "De Kelder". Tom wilt niet en dan stuurt juffrouw Ambrosia hem naar "De Kelder". Het duistere, diepe kottje waar niemand van onze school mag komen. Tom keek naar de juffrouw en zij wees naar 'de Kelder". Hij begon te wenen. dan als Tom weg is vraagt ze aan Belle of ze een grote enveloppe heeft, Belle heeft er een en geeft hem aan de juffrouw. Daarna gaat de bel, tijd om naar huis te gaan, maar Tom moet nog wat langer blijven, hij is gestraft..
Maar wat er gebeurd in dat kot zeg ik later, ik ben nu moe ..

Aantal keer bekeken: 1986
Waardering: 3.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online