Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De uitscheuring.

U leest om dit moment het verhaal De uitscheuring gepost door ANONIEMMEISJEE!. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: ANONIEMMEISJEE!
Gepost op: 2011-4-18

Verhaal:

De uitscheuring
Puck kijkt naar de klok. -Tiktaktiktak- Pff, nog 5 minuten. Meneer kruibergen legt een som uit. Wiskunde is zo saai, denkt puck. Ze kijkt naar Melanie die naast haar druk de sommen aan het opschrijven is. Saai Wijf, Denkt puck, Met haar kan je ook geen lol beleven. Puck zat sinds vorige week in klas 3B2. Ze was een Brutaal & grappig meisje. Ze was superknap! Haar donkere krullende haar, haar leuke kleren, nooit puisten, mooie borsten en gewoon een fantastische lach maakte alles nog mooier. TRRRRRRRRRRRING! Hoord ze opeens. Ze springt op, wil naar buiten rennen, maar meneer Kruibergen houdt haar tegen, Hij zegt dat hij haar even wilt spreken. Puck draait zich met een zucht om en gaat op haar plek zitten.

Als de laatste leerling uit de klas uitloopt doet hij de deur dicht. Puck zit verveelt onderuit en meneer Kruibergen gaat voor haar staan. Ze ziet een bobbel in z'n broek, maar denkt er niet veel van, Hij gaat strax vast naar zijn vrouw ofzo. 'Zo Puck', Zegt hij. 'Jij bent niet op je mondje gevallen he?' 'Nee meneer', Zegt puck. 'Loop maar even mee naar het magazijn. Daar liggen wat papieren die je even moet invullen.' 'waarom moet ik die invullen?', puck kijkt meneer kruibergen (die ook haar 54 jarige mentor is) met een ongeïntereseerd gezicht aan. 'Dat moet bij alle nieuwe leerlingen' Ze loopt achter hem aan de klas uit.

Het magazijn is donker. Meneer kruibergen doet de deur dicht. Puck hoort niet dat hij het slot op de deur doet. Puck staat middenin het magazijn. Dan pakt hij haar opeens ruw vast en plakt een stuk tape op haar mond. Vlug streelt hij over haar shirtje en tilt haar op. Hij loopt naar de achterdeur van het magazijn en opent die. Daar staat een Auto met een man erin. Puck stribbelt hevig tegen. Ze krabt slaat en schopt in het rond, maar het lijkt de man allemaal niks te doen. Hij gooit haar in de achterbak en gaat naast de bestuurder zitten. Puck stikt bijna in de achterbak. Na een ongeveer een half uur word de achterbak opengemaakt. Puck wordt verblind door het licht. Meneer Kruibergen pakt haar op en sleurt haar mee. Ze ziet een bos en dan een huisje. Puck is bang voor wat er komen gaat.

De man en meneer kruibergen sleuren haar mee naar binnen. Daar staat een bed en een bak met 'Sex-Speeltjes'. Het is een groot bed met stangen eraan.
Ze gooien haar neer en maken haar met handboeien vast aan de stangen. Dan trekken ze de tape van haar mond. AUUUUW! roept puck. Ze is zoo bang!! "we gaan het rustig aan doen.. He rob? Wees maar niet bang." Rob knikt en lacht gemeen. (dennis=mentor Rob= Man achter stuur)
Rob klimt met kleren aan boven op puck en geeft haar een kus op haar mond. langzaam gaat zijn tong naar binnen. Dan komt dennis erbij liggen en douwt zijn tong ook naar binnen. Met z'n drieën liggen ze nu te zoenen. puck Huilt. 'zoo waar is die stoere Puck nou?'Lacht dennis gemeen. Dan gaan ze van haar af en pakken ze de bak. Daar ligt een schaar. Rob pakt m en Knipt haar Bloesje open. daar ligt ze dan, In haar kanten doorschijnende BH. Ze voelt haar kutje nat worden maar dat wil ze helemaal niet. Langzaam beginnen ze haar borsten te betasten. Ze gilt maar weet dat niemand haar kan horen. 'Niet gillen poppetje..'Zegt rob geil'Hijgen is beter' Puck voelt opeens dat haar broek ook open word geknipt. Daar ligt ze dan in haar lingerie. HEEEEEELP! gilt ze. Dan voelt ze een hand die langzaam langs haar schaamlipjes gaan. Rob pakt de schaar en knipt de BH los. Haar dikke tienertieten floepen omhoog. Haar tepels zijn zo stijf als wat. Ze gaan er in zitten kneden. AHHHH hij knijpt zo hard. Rob neemt er eentje in zijn mond en dennis ook. Ze bijten erin en ze voelt een straaltje bloed uit haar tieten lopen. Auuuuuuuuuuuu! GILT ze. Tering doe normaal!!! HEEEELP HELP!!! Dan voelt ze iets in haar mond. Het is de lul van rob. hij stoot hard in haar. dan ziet ze pas dat hij naakt is. Dennis is nu ook naakt. Hij heeft een lul van minstens 30 cm. Nu voelt ze twee dingen in haar mond. PIJPEN WIJF! schreeuwt dennis. Puck pijpt alsof haar leven er vanaf hangt. dan voelt ze haar onderbuik borrelen. en er komt een orgasme uit! zo veel!! niet veel later komen rob en dennis ook allebei schokkend klaar.
Dan gaan ze van haar af en kijken naar haar kleine kutje. Ze likken haar kutje en strelen haar klitje. Dan voelt ze een harde stoot in haar kut. dennis is er met volle vaart in gestoten> AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUW! Gilt ze. Hij gaat hard op en neer en als hij klaar komt moet puck nog harder huilen! Dan gaat hij uit haar en ziet ze bloed lopen. Ze is gescheurt! JE HEBT MN KUT GESCHEURD KLOOTZAK!! Haar hele kut ligt te bloeden. Ze hoort dat rob hard lacht en dan voelt ze een steek in haar anus. Ze ziet rob in haar tieten knijpen en hard in haar kont neuken. Dan voelt ze opeens niks meer. Ze is blij dat het voorbij is. Dan word er een blinddoek omgedaan en voelt ze armen onder haar oksels. ze tillen haar op en maken haar schuin vast aan de muur. Ze hoort iets trillen en schrikt. Het is een dildo die zo groot is als een weetikveelwat maar hij was zo gigantisch groot dat haar kutje nogverder uitscheurd. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUW!, gilt ze. LUL! Pats! daar voelt ze een klap in haar gezicht. Ze zetten hem steeds harder en ze gilt het uit! Dan voelt ze iets kouds in haar kut. Het lijken wel ijsklontjes. Dennis likt ze eruit. Daarna voelt ze een vuist in haar kut, dan nog een, dan nog een, en dan een in haar Anus. AAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUW! gilt ze!
Dan hoort ze een deur open gaan. Ahaah daar zal er nog een zijn hoort ze rob zeggen. haar blinddoek word afgedaan en ze ziet Melanie staan! WTf?! Ze trekken melanies kleren van haar lijf en in No-Time Staat ze poedelnaakt. Zo.. zegt Dennis en nu gaan we naakt foto's maken. ze sleuren puck van de muur en nemen haar mee naar buiten, daar staan nog twee mannen en een vrouw. LIGGEN! Commandeerd de vrouw. Puck gaat liggen en melanie gaat er boven op liggen. TONGEN! zegt de vrouw. Ze liggen te tongen en ondertussen maken ze foto's. PUCK! KLITJE LIKKEN! puck likt het klitje van melanie. dan komen er twee mannen met bivakmutsen en die gaan er naakt bij liggen. Melanie neukt de een en Puck de ander. Ze huilen. Dan gaat rob aan de achterkant in melanie en dennis aan de achterkant van Puck! ze gillen het uit. Dan voelen ze een steek in hun borst en vallen neer.

Aantal keer bekeken: 7562
Waardering: 2.84 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online