Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De vampier.

U leest om dit moment het verhaal De vampier gepost door z. ceelen. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: z. ceelen
Gepost op: 2009-2-22

Verhaal:

De vampier
Het was ochtend en de moeder van Isa vertelde Isa dat het tijd was om alleen thuis te blijven. Isa was bang, na al de verhalen die ze had gelezen op een nieuwswebsite. Dat als je alleen thuis was onder de 14 jaar dat er dan wat engs gebeurd. Isa had nog een hele dag school.Daar kon ze dan nog van genieten voor haar moeder en vader weggingen. Om half 8 stonden de moeder en vader van Isa bij de deur. Ze trokken hun jassen aan en stapte in de auto. Isa zwaaide ze uit en deed de tv aan. Haar ouders zouden om 2 uur thuiskomen. Het leek een eeuwigheid voor het 9 uur was. Isa poetste haar tanden, deed haar pyjama aan en sloot alle ramen en deuren af. Maar ze durfde niet over de overloop te lopen. Ze zag rood spul van het plafond naar beneden lopen. Isa rende naar beneden, deed het licht aan en maakte met wat fliesdekens een bed op de bank.
Isa hoorde een weerwolfgeluid. Ze kroop dieper onder de fliesdekens en drukte zichzelf naar beneden. Door de zwierige gordijnen kon ze de maan zien. De zovele kraters die de maan heeft leken nu boos te zijn. Ken je het gevoel of de maan een gezichtje heeft? Maar dan boos? Dat had Isa. Ze probeerde aan een eenhoorn in een lentebos voor de geest te halen maar het ging niet goed en ze dacht al snel aan een vampier op de overloop. Opeens moest Isa hartstikke plassen. Daarvoor moest ze naar boven en de overloop over... Maar Isa wou niet langs de overloop en het zal in de wasbak van de keuken moeten gebeuren.
Maar Isa was ook te bang om van de bank af te komen en de warme fliesdekens van zich af te slaan. Daarom hield ze het op.
Isa had een zaklamp onder de bank gevonden en scheen daarmee de woonkamer rond. Het iele lichtstraaltje was nog enger dan zonder licht. Dan moest Isa nog maar wat tv kijken. Ze was geïntereseerd in horror die dag. Isa ging met de zaklamp over de salontafel. De tv stond nog op stand-by en Isa drukte op 1. Nederland 1 floepte aan op het beeld. De tijd stond duidelijk bij teletekst. 5 over 10. Isa zocht TMF op. Er was iets heel saais op TMF. Toen zag Isa een coole horrorfilm. Het was een 3d-film. Isa pakte een 3d-brilletje en zette die op. De vampier op het scherm was heel dichtbij. Toen voelde ze een beet in haar nek. Alles werd zwart en de tv was er niet meer...

Aantal keer bekeken: 13078
Waardering: 4.98 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online