Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De verleiding.

U leest om dit moment het verhaal De verleiding gepost door Nayade 2. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Nayade 2
Gepost op: 2009-3-11

Verhaal:

De verleiding

Als man heb ik altijd de droom om met een vreemde vrouw sex te hebben. Op een gegeven moment kreeg ik via internet contact met een jonge vrouw. Via MSN en mail hadden we wat contact, ik kreeg ze zelf zo ver om via de webcam een striptise voor mij te doen. Dit wond me lekker op . Na verloop van tijd hadden we allebei zoiets van we willen elkaar zien om een lekker potje sex te hebben.

Eindelijk was de dag daar dat we elkaar voor de eerste keer in het echt zouden zien. Ik was vrij nerveus , want hoe zou ze er in het echt uit zien en hoe zou het gaan. Toen de bel ging kreeg ik kreibels in de buik en ik snelde naar de deur om deze open te doen. En daar stond ze een mooi vrouw ook nerveus. Ik liet ze binnen en gaf ze drie kusje op de wang. Ik nam de jas aan en toen ik voor de eerste keer haar goed bekijken. Ze droeg een blouse met daaronder een rok. Haar grote borsten waren duidelijk zichtbaar door de blouse en ik voelde al een bobbel in mijn broek. Ze zag het en moest lachen. Ik moets ook lachen. We gingen verder naar binnen , ik liep achter haar aan en zag haar lekkere billen voor mij, het was een mooi gezicht.

Plotseling stond ze stil en ik botste tegen haar aan. Ze voelde mijn lul tegen haar billen, mmmm zei ze. Ik gaf ze een tik op haar bil. Ze draaide zich om en met een geile blik keek ze mijn aan. We waren zo dicht bij elkaar , dat je de spanning tussen om beide voelde. Om lippen gingen naar elkaar en we tongzoende elkaar, ik voelde je tong in mijn mond en ik genoot. Langzaam gingen mijn handen naar haar borsten en ik voelde haar poesje tegen mijn lul gedrukt worden. Ik knoopde haar blouse open en liet deze op de grond vallen. Haar tepel zag ik daar haar BH en deze voelde lekker hard aan. Tegelijkertijd zocht mijn handen naar de opening van de rok. Ik ritse de rok open en deze viel op de grond. Ze stapte er overheen en daar stond ze in haar BH en kante slip. Mijn handen gingen over haar lichaam, van de borsten langzaam naar haar poesje. Haar slip was al nat aan het worden, ze kreunde van genoot toen mijn vinger over haar poesje ging. Met haar handen begon ze mijn lul langzaam te masseren, door mijn broek voelde ze over de enorme bobbel in mijn broek. Met twee handen begon ze mijn broek los te maken en de rits te openen. Mijn broek zakte af tot op mijn enkels. Daarna ging mijn short naar beneden en mijn lul was nog nooit zo hard geweest. Ze zakte door haar benen en ze begon mijn lul een kus te geven, terwijl ze met haar handen mijn ballen te masseren. Ik pakte haar hoofd vast en begon met mijn lul haar mind te neuken. Ze pijpte me zoals ik nog nooit was gepijpt, ik genoot. Steeds dieper en feller ging mijn lul in haar mond. Haar vingers gingen naar haar poesje en ze begon zich te vingeren. Ik voelde dat ik bijna klaar kwam , maar dat wilde ik nog niet dus ik trok mijn lul uit haar mond en zorgde ervoor dat ik met mijn mond via haar borsten naar haar poesje ging. Haar poesje was nat, ik zag haar lippen glimmen van geilheid en mijn tong begon haar poesje een lekker bef beurt te geven. Ze kromde haar rug en kreunde van genot. Haar poesje smaakte heerlijk en mijn tong ging sneller en sneller over haar poesje. Haar poesje was zo nat dat mijn lul zonder problemen naar binnen gleed. We waren allebei zo geil dat we allebei voor de eerste keer klaar kwamen. Mijn zaad spoot in haar poesje zoals ik nog nooit in een poesje was klaar gekomen. Heerlijk.

Moe maar voldaan ruste we even uit. Naakt liepen we naar de douche om ons even op te frissen. We gingen de trap op en liepen naar de douche. Ze stapte allebei onder de douche en ze zag dat mijn lul weer langzaam maar zeker weer hard begon te worden. Mmm je hebt er zin , zei ze. Ja zei ik want je ziet er zo lekker uit. We namen allebei wat zeep en begonnen elkaar in te zepen. Wat had ze een lekker lichaam dacht ik.
Ik zorgde er voor dat ze met haar handen tegen de muur aanging en haar billen kwamen naar achteren. Ik ging achter haar staan en mijn lul ging voor de tweede keer naar haar poesje. En weer gleed mijn lul zonder problemen in haar poesje. Mijn handen gingen naar haar borsten en ik begon haar tepel te masseren en kneep lekker in haar borsten. Ze genoot en ging met haar billen verder naar achteren. Mijn lul verdween helemaal in haar poesje. En voor de tweede keer kwamen we heerlijk klaar . We genoten van elkaar en zeiden tegen elkaar dit moeten we vaker doen.

Aantal keer bekeken: 7223
Waardering: 6.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online