Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De vulkaan.

U leest om dit moment het verhaal De vulkaan gepost door Sily. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Sily
Gepost op: 2010-10-14

Verhaal:

De vulkaan
Lars Jorien en Lois zaten te lezen. Lois hoorde iets en zag een vulkaan. De Lars en Jorien zagen het ook. Die gaat vast uitbarsten! Wat moeten we doen! Straks zijn we er geweest! gillen Jorien en Lars. We kunnen de boot van oom Marcel lenen. want het is heel ver weg, Zegt Lois. Ze gaan naar oom Marcel toe. Mogen wij u boot lenen oom Marcel? vraagt Lars. Want er is een vulkaan die gaat uitbarsten! riep Jorien. Goed dan! zegt oom Marcel. Wees voorzichtig! Goed laten we gaan! zegt Lois. Na drie uur varen zijn ze er al. Er kwam een druppeltje lava uit de vulkaan. Wie durft er in de vulkaan? riep Lars. Ik ga wel! zegt Jorien. Ik moet alle poortjes openen! zegt Jorien. Lois jij houdt het touw vast! Lars jij vangt alle lavadruppels! Ik heb er een opengemaakt! Na een tijdje ging het uitbarsten. Maar Jorien zat er nog in.
Maar Jorien had het goed gedaan en er kwam heel veel chocola uit de vulkaan.
Ze gingen een heel veel hapjes nemen. Zullen we beter ook bewaren voor andere kinderen die hier komen? vroeg Lars. Goed idee! zei Lois. Ze vaarden terug. Ze gaven de boot terug naar oom Marcel. en Jorien Lois en Lars gingen weer lekker lezen.

Aantal keer bekeken: 3117
Waardering: 3.11 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online