Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Deamen...(17).

U leest om dit moment het verhaal Deamen...(17) gepost door Kiara16. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Kiara16
Gepost op: 2011-3-3

Verhaal:

Deamen...(17)
Ik ben een normaal meisje met halflang donkerblond haar, blauwe ogen en een slank lichaam. Mijn naam is Kiara.

In mijn klas (latijn-wiskunde 4e jaar) zit een jongen. Deamen, uitgesproken als diemen. ik dacht dat hij absoluut niet knap was. zwart altijd vettig haar, bruine doffe ogen en een slap lichaam.
dat laatste dacht ik omdat hij altijd wijde broeken en hemden met lange mouwen droeg. hij zwemt ook nooit mee of LO doet hij ook niet.

Op een avond zat ik bij mij thuis tv te kijken. er was zo'n oude tekenfilm die ik heel leuk vond toen ik klein was op tv en ik vond het wel leuk om die nu nog eens te zien.
Plots ging de bel. ik liep naar de deur en zag toen ik voorbij een raam liep, dat het buiten pijpenstelen aan't regenen was.
ik deed de deur open en zag Deamen met zijn fiets aan de hand staan. hij was kletsnat. plaate band. zei hij, heb jij een pomp? (eigenlijk zei hij gij, maar omdat dit een nederlandse site is, zal ik maar jij schrijven) ik zei ja en trok snel mijn jas aan om hem naar de garage (dat bij ons niet aan het huis is vastgemaakt) te brengen.
Het was bijna zomer dus droeg Deamen ondanks de regen enkel een hemd. door de regen plakte dat tegen zijn lichaam.
ik verschoot! hij had een sixpack en stevige armspieren. zijn borstkas was kaal en om eerlijk te zijn, begon ik geil te worden.
Hij draaide zijn fiets om want er was blijkbaar ook iets aan zijn versnelling en nu hij toch het materiaal had, kon hij dat nu ook in een keer maken.
Hij liet iets vallen en ik bukte me om het op te rapen. hierdoor zag hij de tepels van mijn B cup door mijn bh priemen. ik voelde hem staren en werd nog geiler.
Toen hij klaar was, vroeg ik of hij nog iets wou drinken en nam hem mee naar de keuken. de garage ligt maar een paar meteer van de achterdeur, maar toch was ik druipnat. ik had een witte bh aan en een wit topje waardoor je mijn borste nu echt goed zag.
Nu pas zag ik dat Deamen geen kleintje was. hij liep tegen de 1m 90. zijn ogen waren ook anders. ze waren een mengeling van babyblauw en smaragdgroen en fonkelden. ik vroeg me af waarom hij lenzen draagde. Hij was een stuk knapper dan ik dacht.
we gingen in de living, pardon woonkamer zitten. Deamen stond flink te staren naar mijn borsten en ik werd steeds geiler. ik stond op om iets te pakken en perongeluk liet ik mijn glas over zijn broek vallen. oh sorry Deamen, zei ik. Doe even je broek uit dat het kan drogen. ik pakte zijn broek en deed hem uit. ik zag de bobbel onder mij groeien. hij staarde naar mijn tepels die fier vooruit stonden en ik kon een giechel niet bedwingen.
oh je boxer is ook nat. zei ik. die ook uit vroeg hij. ik antwoorde niet maar pakte gelijk zijn boxer en deed hem uit.
een grote, fiere lul stak naar boven en ik pakte hem beet. ik draaide zijn eikel rond in mijn handpalm en ging traag over zijn lul heen en weer. ondertussen kneedde iik zijn ballen met de andere. ik wisselde traag met snel af en na 5 minuten kwam hij klaar. nu is het jouw beurt zei hij en hij draaide me om, deed mijn roje uit en mijn string en begon mijn clitoris te masseren. ik kreunde en werd natter. hij stak een vinger naar binnen en daarna nog een. met drie vingers liet hij me schuddend klaarkomen. ondertussen was zijn lul weer hard geworden en ik zakte op mijn knien met mijn hoofd tussen zijn benen. ik likte in kringen rond zijn eikel en zoog eraan. hij pakte mijn hoofd en duwde zijn lekkere lul helemaal in mijn keeltje. steeds sneller ging hij mijn mondje neuken. toen hij klaar ging komen stopte hij met duwen en spoot mijn hele mondje vol, ik slikt"e alles in. hij tilde mij op (wat was hij sterk!) en zette mij op zijn schouders met mijn kutje naar zijn mond gericht. hij begon aan mijn clitje te sabbelen en te zuigen en ik dacht dat ik gek werd! met zijn tong ging hij mijn kutje binnen. luid kreunend kwam ik klaar.
ik had nog lang niet genoeg en vroeg hem me te neuken. hij legde me op de zetel en wreef met zijn eikel over mijn maagdelijke poesje.
hij stak het topje erin en ik werd al gek. hij gleed er in een keer in. steeds sneller op en neer.ik kreunde van genot en zijn ademhaling ging steeds sneller. ik voelde zijn lul dikker worden en hij spoot diep in mijn baarmoeder. wel 9 keer. een minuutje later kwam ik ook klaar. hij gaf me een zalige tongzoen en samen keken we de tekenfilm uit.

Nu zijn we twee jaar later en ik hou van hem met heel mijn hart en ziel.

Aantal keer bekeken: 6212
Waardering: 6.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online