Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Detective Conan.

U leest om dit moment het verhaal Detective Conan gepost door annicia_lumbala@msn.com. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: annicia_lumbala@msn.com
Gepost op: 2008-12-30

Verhaal:

Detective Conan
Op een dag gaat hij samen met zijn jeugdvriendin Rachel Moore naar een pretpark, waar hij toevallig getuige is van een louche chantage deal door "mannen gekleed in het zwart". De nieuwsgierige detective die hij is, tracht Jimmy foto's te maken van de deal, maar hij wordt overmeesterd door Gin, een van "de mannen in het zwart". Gin voert Jimmy een experimenteel gif, dat gif had Jimmy moeten doden.Maar het gif doodt Jimmy niet, hij vindt zichzelf wel terug in het lichaam van een zesjarige. Het gif heeft zijn lichaam terug doen groeien naar een zesjarige.Op aanraden van zijn buurman en familievriend Dr.Agasa besluit Jimmy dit voorval aan niemand te vertellen, zodat "de mannen in het zwart" blijven denken dat hij dood is. Jimmy gaat voortaan onder de naam van Conan Edogawa leven.Conan trekt onder een smoes bij zijn jeugdvriendin Rachel in. Haar vader, Richard Moore, is ook een detective, maar minder succesvol. Conan lost zijn zaken altijd op, zonder dat Rachel en haar vader erachter komen dat hij in werkelijkheid Jimmy is. Dit doet Conan door middel van hints geven, of door Richard te doen slapen met zijn horloge/verdoofpijl schieter en zijn vlinderdas waarmee hij stemmen kan nabootsen. Beide gadgets komen van Dr. Agasa.Tussen de vele zaken door die Richard krijgt, komt Conan soms op het spoor van de "mannen in het zwart", die hij moet vinden, wil hij ooit nog zijn gewone lichaam terugkrijgen.Als je zeven bent moet je zoals iedereen naar school.En dat is voor Jimmy’s geval zijn eerste leerjaar overdoen. Hij maakt heel veel nieuwe vriendjes in de klas.Met deze jongens zet hij de club in van de ‘Detective Juniors’. Ze lossen samen (met hints van Conan)veel ongewone zaken op.

Aantal keer bekeken: 3584
Waardering: 4.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online