Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Dominante schoonzus (2).

U leest om dit moment het verhaal Dominante schoonzus (2) gepost door Koen v.d. B.. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Koen v.d. B.
Gepost op: 2006-8-21

Verhaal:

Dominante schoonzus (2)
Dominante schoonzus (2)

Na thuiskomst van het wel heel bijzondere “werkbezoek� aan mijn schoonzus
informeerde mijn vrouw heel geïnteresseerd of het werk een beetje was opgeschoten en of schoonzus tevreden was.
Nou, dat was ze dacht ik wel. Er werd verder niet al te veel over gesproken, totdat we ’s avonds in bed lagen.
“Was het lekker?�
Ik hield me even van de domme, maar kreeg de kans niet om het onderwerp van gesprek te veranderen.
“ Ik heb alles tot in detail doorgekregen van mijn lieve zus� zei mijn vrouw
“ Oh, en wat vind je er van?� reageerde ik.
“Ik wist niet, dat je zo graag onderdanig wilde zijn aan een meesteres. Wel dat je een klein beetje aanleg had voor sm-achtige dingen, maar niet meer dan dat, “zei ze.
“Vind je het erg?� vroeg ik. En tot mijn verbazing kreeg ik als reactie een innige kus.
“ Ik gun het jullie allebei. En ik heb liever dat je zo aan je trekken komt bij mijn zus, dan ergens anders. Voor haar is het ook fijn dat ze iemand gevonden heeft na al die narigheid die ze heeft gehad.�
Een beetje van mijn stuk gebracht kon ik niets anders doen dan haar tegen me aan te trekken en een warme zoen te geven.
Enfin, dat ontaarde in een heerlijke vrijpartij; minder heftig dan de avond ervoor, maar wel zo een waarvan je je na afloop helemaal geweldig voelt.

De rest van de week verliep rustig, totdat op vrijdag mijn gsm aankondigde dat er een berichtje was.
“ Ik wil je zien, nu! Je Meesteres.�
Omdat ik al op weg naar huis was, besloot ik even mijn vrouw bellen om te zeggen dat het iets later zou worden.
Haar gsm werd beantwoord en ik hoorde dat ze in de auto zat.
“Ben je nog onderweg?�vroeg ik eigenlijk geheel overbodig.
“Ja, ben bijna waar ik wezen moet�was het antwoord.
“Je zus belde, of ik ff langs kon komen�
“O.k.,� was de korte reactie. “ Dan zie ik je later wel�. En het gesprek werd afgebroken.
Ik had geen idee wat ik daarvan moest vinden, maar besloot me er nu niet druk over te maken.
Ze had immers ingestemd met de veranderde relatie tussen haar zus en mij.

Een half uurtje later arriveerde ik bij het huis van mijn schoonzus, waar al direct duidelijk werd wat er van me verwacht werd. De voordeur stond op een kier en binnen vond ik een briefje: “ douchen en naar mijn kamer komen! “.
Nooit geweten dat ze zo’n hygiëne freak was, maar vooruit ik deed wat er van me verlangd werd.
Snel onder de douche en er onder vandaan naar de kamer van mijn meesteres…..

Ik stapte binnen in het schemer en op bed lagen mijn meesteres en…. mijn eigen vrouw.
Allebei gekleed in dezelfde outfit, waarin mijn meesteres de vorige keer gekleed ging:
Korte zwarte rok, hoge zwarte laarzen en rode zijden top.
Mijn meesteres was de enige die iets zei: ga zitten op de stoel, handen op je knieën en kijken�.
Nog een beetje in de war van vooral het gezelschap wat ik had aangetroffen nam ik plaats op de inmiddels bekende stoel recht tegenover het bed.

Het schouwspel dat zich daar voltrok, liet aan de fantasie niets te wensen over.
De twee zussen waren in een heftige vrijpartij gewikkeld. Ze kusten elkaar innig en uiterst geil, terwijl hun handen druk bezig waren elkaars lichaam te voelen.
Mijn verbazing had intussen plaats gemaakt voor een ontzettend geil gevoel en een hevige erectie, maar ik hield me aan mijn opdracht en bleef gebiologeerd naar de dames kijken.

Langzaam begonnen mijn meesteres en haar zus elkaar te ontdoen van hun kleding. Eerst het topje, waarna ze elkaars borsten flink onder handen namen en aan het gekreun te horen geheel tot beider tevredenheid. Vervolgens gingen de rokjes uit en lagen de twee vrouwen in hun blote, kale doosjes.
Met dezelfde snelheid waarmee mijn meesteres mij vorige week verraste kreeg mijn vrouw dezelfde handboeien aan en lag zij op haar beurt vastgeketend aan het bed.
Vervolgens kwam mijn meesteres mijn kant op en ging op mijn schoot zitten. We begonnen een heerlijke vrijpartij. We zoenden elkaar lang en nat en ik kuste haar geweldige borsten, waarbij ik het af en toe zelfs aandurfde in de tepels van mijn meesteres te bijten.
Dat beantwoordde zij met een stevig knijpen in mijn ballen, en weer vond ik het heerlijk.
Mijn vrouw lag intussen op bed haar ogen uit te kijken en aan haar onrustige bewegingen kon ik zien dat het haar behoorlijk opwond.

Mijn meesteres reikte naar het tafeltje en graaide daar een enorme dildo vanaf en liep er mee naar het bed. Daar maakte ze één hand van haar zus los uit de boeien en wierp haar de dildo toe.
“Om jezelf mee te helpen, slet, terwijl ik me tegoed doe aan j-o-u-w man�, zei ze op een venijnig toontje. Ik zag dat mijn vrouw de dildo oppakte en langzaam haar natte doosje in schoof.

Vervolgens gebood mijn meesteres mij om op mijn knieën op de grond plaats te nemen en ging zelf wijdbeens boven mij staan. Vandaar had ik een prachtig uitzicht op haar kaalgeschoren kutje, wat al glinsterde van het geile sap. Maar, ik mocht nog even niet likken.
Met de vrijgekomen handboei werden mijn handen op mijn rug gebonden.
Ze masseerde intussen haar borsten en wreef met een hand over haar lipjes en klitje.
Gelukkig duurde deze kwelling niet te lang en greep ze mij bij mijn haren en duwde mijn gezicht tussen haar benen naar dat heerlijke warme plekje waar ik zo gek van was.
“Lik me maar lieve slaaf en laat die meid op dat bed maar eens zien dat je bij mij echt kunt genieten�.
En natuurlijk voldeed ik maar wat graag aan dit gebod.
Hoe langer ik likte hoe harder mijn hoofd tegen haar kruis werd gedrukt en hoe harder ze aan mijn haren trok. Maar dat deerde me niet, ik kon alleen maar genieten van al het heerlijks dat ik proefde.
Opeens begon mijn meesteres heftig te kreunen en te schokken en vloeide het ene na het andere orgasme door haar lijf en moest ik moeite doen zelf niet spontaan klaar te komen.

Het uitzicht op dit geile spel miste zijn uitwerking niet op mijn vrouw, die kennelijk ook niet ver verwijderd was van haar orgasme.
Maar dat vond de meesteres nog niet gepast en ze zei: “ ik heb je nog geen toestemming gegeven om klaar te komen,….. slavin�.
Zo waren de rollen dus verdeeld, begreep ik nu.


Mijn handen werden losgemaakt en met mijn meesteres liep ik naar het bed.
De slavin werd eveneens helemaal losgemaakt en kreeg opdracht op haar knieën op het bed te gaan zitten met haar kont naar achteren opgericht.
De meesteres gebaarde mij dat ik de slavin van achteren moest nemen, maar niet in haar kutje.
Daarin zat nog steeds de dildo. Dus begreep ik direct dat ik haar in haar sterretje moest neuken. Ik smeerde wat van het kutsap van ons slavinnetje over haar poepgaatje en duwde in een keer mijn dikke paal in haar kontje. Ze schrok even maar hervond zich al snel en liet zich gewillig nemen.
Intussen kroop onze meesteres onder haar en gebood de slavin haar kutje verder te likken.
Terwijl deze aan haar plicht voldeed kreeg ze van de meesteres ook nog eens twee klemmen aan haar tepels. Ze had het niet meer; alleen was het de vraag of dat kwam van de pijn, het genot of beiden.
Als een gehoorzame slavin befte ze zo goed, dat onze meesteres al snel tot een volgend hoogtepunt kwam. Zelf had de slavin wel een heel erg lang uithoudingsvermogen, totdat de meesteres met de dildo heen en weer ging in het soppende kutje van het slavinnetje.
Ook voor haar was er geen houden meer aan en luidkeels kreunend liet ze zich gaan.

Aan mijn ademhaling was te merken dat ook ik het niet lang meer zou volhouden. Maar mijn meesteres had andere bedoelingen en droeg de slavin op om op de stoel te gaan zitten.
“Je denkt toch niet dat ik dat kostbare zaad van deze slaaf ga verspillen aan de eerste de beste sletterige slavin en jouw darmen ermee laat volspuiten ? Weg jij.�
En dus lag ik ineens bovenop mijn meesteres, die met een snelle handbeweging mijn stijve lul in haar zeiknatte doosje leidde.
Daarbij hield ze mij stevig vast en ik voelde haar nagels in mijn rug.
Helemaal van de wereld voelde ik een heerlijk orgasme over me komen en spoot met kracht mijn lading in haar warme holletje.

Enigszins tot bedaren gekomen gebaarde mijn meesteres de slavin dat ze er weer bij mocht komen. Terwijl we elkaar strelend met z’n drietjes wegdroomden, realiseerde ik me dat onze stevige band alleen maar hechter zou worden. Met een heerlijk gevoel bekeek ik mijn twee vrouwen en viel in een diepe slaap.

Aantal keer bekeken: 30498
Waardering: 7.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online